Search
Close this search box.

Ljudska univerza Ravne vpisuje v brezplačne jezikovne tečaje

V sklopu projekta Temeljne kompetence na Koroškem vabi Ljudska univerza Ravne na Koroškem k vpisu v brezplačne jezikovne tečaje.
Fotografija je simbolična

Vse življenje se učimo in kot pravi stari rek, ”Več znaš, več veljaš”. Tako je tudi s tujimi jeziki. V današnjem času, ko so potovanja toliko bolj dostopna kot nekoč, še kako prav pride, če se znamo v tujini sporazumeti v tujem jeziku.

Zato vas Ljudska univerza Ravne na Koroškem vabi k vpisu na brezplačne tečaje tujih jezikov za odrasle, ki jih izvajajo v sklopu projekta Temeljne kompetence na Koroškem (2023–2029).

Brezplačne tečaje razpisujejo za naslednje jezike:

Vsi jezikovni tečaji se bodo začeli v oktobru in bodo obsegali 40 ur. Prijave sprejemajo do 30. septembra 2024 oziroma do zapolnitve prostih mest, preko prijavnih obrazcev, ki jih najdete na njihovi spletni strani.

Tečaje bodo izvajali na Ravnah na Koroškem, Prevaljah, v Mežici, Črni na Koroškem in Dravogradu.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo preko elektronske pošte: barbara.gosnik@lura.si in na telefonski številki: 040 699 596.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada plus.

Vir: LURA

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V sklopu projekta Temeljne kompetence na Koroškem vabi Ljudska univerza Ravne na Koroškem k vpisu v brezplačne jezikovne tečaje.