Search
Close this search box.

Lažje do hiše po poplavah 2023

Veliko družin, ki je po lanskoletnih poplavah ostalo brez strehe nad glavo, se še danes sooča z izzivi iskanja primernih rešitev za svoje domove. Podjetje Lumar je svojim strankam takoj po poplavah ponudilo strokovno pomoč in podporo.

V lanskem avgustu smo bili priča uničujočim poplavam in vremenskim ujmam, ki so prizadele velik del Slovenije. V njih je veliko družin in posameznikov ostalo brez strehe nad glavo in se še danes sooča z izzivi iskanja primernih rešitev. Pri Lumarju so takoj po poplavah ponudili strokovno pomoč kupcem svojih hiš, ki so v poplavah utrpeli škodo ter jim omogočili hitro in kakovostno sanacijo ter vrnitev v normalno življenje, hkrati pa so bili z znanjem in nasveti pripravljeni pomagati vladi in pristojnim službam pri iskanju najbolj primernih in kakovostnih rešitev za čimprejšnjo in trajnostno obnovo na prizadetih območjih.

 
Hitro do novega doma po poplavah 2023

– Vsa povpraševanja oškodovanih v poplavah bodo obravnavali prednostno;
– V 150 dneh od pričetka montaže vam bodo zagotovili izgradnjo optimizirane tipizirane hiše (finaliziran objekt);
– Priprava celovite dokumentacije in vodenje postopkov za pridobitev gradbenega in uporabnega dovoljenja.

Ponudba hiš različnih tipologij in velikosti

Tudi danes spremljajo situacijo povezano z izzivi posameznikov in občin pri popoplavni obnovi, saj se iz dneva v dan soočajo z vprašanji posameznikov iz prizadetih območij. Kljub temu, da trenutno v celoti še ni znana dinamika in način celovite obnove ter gradnje nadomestnih objektov in novogradenj, so kot strokovnjaki za montažno gradnjo in z zavedanjem, da ste mnogi izgubili svoje domove in se soočate z izzivi obnove oz. novogradnje, pripravili njihovo videnje, ideje in ponudbo hiš različnih tipologij in velikosti, ki bi lahko bile primerne za izvedbo novogradenj.

Vsak objekt vam seveda lahko tudi povsem individualno prilagodijo ali v njihovem arhitekturnem biroju pripravijo unikatno idejno zasnovo. Nov dom vam lahko zgradijo tudi na podlagi vaše idejne zasnove, saj se zavedajo, da ima vsak od nas svoje želje, potrebe, način življenja in pričakovanja.


Prednosti sodelovanja z Lumarjem?

– Celovito in strokovno vodenje skozi celoten postopek gradnje;
– Ureditev dokumentacije za Eko sklad;
– Priprava rušitvenega elaborata;
– Hitra in suha gradnja;
– Visoka protipotresna in protipožarna izvedba;
– Vnaprej znani stroški investicije;
– Certificirani konstrukcijski sistemi in kakovostni materiali;
– Lastne montažne skupine ter preverjeni stalni podizvajalci;
– Varna investicija v sodelovanju s priznanim podjetjem z najvišjo bonitetno oceno – platinasta bonitetna ocena AAA (Dun&Bradstreet);
– Skrb za zagotavljanje vrhunske uporabniške izkušnje tekom celotnega procesa zasnove in izgradnje;
– Zavarovanje objekta med gradnjo in 1 leto po primopredaji;
– Servis za vse elemente hiše na enem naslovu.
 

Možnosti individualnega svetovanja

Več prednosti montažne gradnje in ponudbo vam z veseljem predstavijo na sestanku, kjer vam bodo njihovi svetovalci odgovorili na vsa vprašanja povezana z gradnjo hiše, individualnem prilaganju in postopkih pridobivanja potrebne dokumentacije. Za več informacij so vam Lumarjevi svetovalci na voljo na telefonski številki 02 421 67 50 ali preko e-pošte info@lumar.si.

V podjetju verjamejo, da lahko s svojimi izkušnjami in znanjem pripomorejo k hitrejši in trajnostni obnovi ter pomagajo, da boste ponovno čim hitreje vzpostavili svoje življenje na stabilnih in varnih temeljih.

FOTOGALERIJA:

Za vse dodatne informacije so vam v podjetju Lumar na voljo na:

Telefon: 02 421 67 50
E-pošta: info@lumar.si
Spletna stran: www.lumar.si
Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Veliko družin, ki je po lanskoletnih poplavah ostalo brez strehe nad glavo, se še danes sooča z izzivi iskanja primernih rešitev za svoje domove. Podjetje Lumar je svojim strankam takoj po poplavah ponudilo strokovno pomoč in podporo.