Search
Close this search box.

Koroška je znova pokazala, da zmore. Za Lana zbranih dovolj sredstev.

Dečka Lana po zahtevni operaciji čaka še dolgotrajno zdravljenje, najprej v tujini, nato doma, kar pa bo precejšen finančni zalogaj.

Družina malega Lana z veseljem sporoča, da so dobri ljudje in organizacije darovale dovolj za njihovo bivanje v času zdravljenja. Vsem se iskreno zahvaljujejo za darovane zneske, da jim bo srčnost vseh darovalcev ostala v trajnem spominu in da imajo eno samo veliko željo: da Lan ozdravi!

Račun, odprt s tem namenom, je sedaj zaprt.

V kratkem času je uspelo zbrati dovolj sredstev, da se bodo stroški zdravljenja malega borca Lana v celoti pokrili. Čeprav vemo, da zneski, povezani z zdravstvom niso nikoli majhni, pa nas to ni ustavilo.

Po svojih močeh je darovalo ogromno število ljudi, od starih, do mladih. Mnogi si bodo verjetno najbolj zapomnili deklico Mio s prijateljicami, ki je na svoji stojnici, ki jo je založila z izdelki, ki so jih deklice izdelale same, zbrala svoj prispevek. Ta je bil v celoti predan Lanu za nadaljnje zdravljenje in bivanje v tujini.

Lanu želimo čimprejšnje okrevanje.

Vir: FB Romana Lesjak

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Dečka Lana po zahtevni operaciji čaka še dolgotrajno zdravljenje, najprej v tujini, nato doma, kar pa bo precejšen finančni zalogaj.