Search
Close this search box.

Kmalu prihaja TraberkFest 2024

V Dravogradu so z letošnjim letom pod skupno ime TraberkFest zbrali odmevnejše prireditve. Kmalu se obeta vrhunec prireditev, ko Občina Dravograd obeležuje svoj praznik.

Prireditve, združene v TraberkFest, obljubljajo obiskovalcem obilico zabave in bodo tudi letos v prvem julijskem vikendu postregle s pestrim dogajanjem. Praznovanje občinskega praznika se sicer začne že 16. junija 2024 z Veselo nedel’o, zabavo za vso družino, in se zaključi med 4. in 6. julijem, ko bodo osrednje prireditve.

3. julija 2024 se praznovanje začne s slavnostno sejo v dvorcu Bukovje, kjer bodo najzaslužnejšim podeljeni Zlati grbi, občinske nagrade in priznanja. Dogajanje se bo nato zvečer preselilo na prireditveni prostor Lukna, kjer bo poseben koncert domačina Dejana Vivoda ob izdaji njegovega glasbenega prvenca.

Tudi letos nadaljujejo tradicijo, da dogajanje občinskega praznika razširijo še za en dan. Lani so navdušili oboževalce rocka, letos pa bo dogajanje z »bonus dnevom« postreglo v četrtek, 4. julija 2024, ko bo poudarek na moderni narodnozabavni glasbi, kjer boste lahko uživali v živahnih ritmih Polkaholikov in trenutno ene najpopularnejših skupin Fehtarji.

Na Rock Dravogradu bodo letos za mlade in mlade po srcu nastopili Koala Voice in TABU, zadnji dan praznovanja pa boste popoldne v cerkvi sv. Vida priča 16. Festivalu malih inštrumentalnih sestavov,  zvečer pa bodo v Lukni za zabavo skrbeli Tanja Žagar, Kingston ter trubači iz Slovenije in Srbije.

Vstop na vse dogodke je prost (razen »bonus dneva«). Podprite trud organizatorjev in se vseh junijskih in julijskih prireditev udeležite v čim večjem številu.

Več informacij o dogajanju najdete tudi TUKAJ. Vabljeni vsi od blizu in daleč!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
V Dravogradu so z letošnjim letom pod skupno ime TraberkFest zbrali odmevnejše prireditve. Kmalu se obeta vrhunec prireditev, ko Občina Dravograd obeležuje svoj praznik.