Search
Close this search box.

Klemen Bučan navdušil občinstvo v Bazenskem kompleksu Aqualatio

Bilo smo priča prijetnemu poletnemu večeru, ki je prinesel dozo humorja. Za to je poskrbel s svojo stand up komedijo odlični Klemen Bučan.

Sinoči, v sredo, 14. avgusta 2024, ob 19.30 uri je številno občinstvo zares uživalo v družbi Klemna Bučana, ki je v Slovenj Gradcu gostoval prvič. Nastopil je s stand up komedijo “Oče leta”, ki osvaja občinstvo na vsakem koraku.

Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Skoraj 10 let dela na radiu, že tretje leto vodi jutranji program – KUL JUTRO na Radiu Ekspres. Svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, gledali pa smo ga tudi v športno-zabavni oddaji “Dan za trening” na Kanalu A.

V Stand up svetu je prisoten že 15 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

Bil je lep in s humorjem obarvan večer. Klemen pa je obljubil, da v našo sredino z veseljem še pride tudi kdaj v prihodnje, saj mu je bil ambient Bazenskega kompleksa Aqualatio zelo všeč, navdušen pa je bil tudi nad super občinstvom.

Dogodki

Bilo smo priča prijetnemu poletnemu večeru, ki je prinesel dozo humorja. Za to je poskrbel s svojo stand up komedijo odlični Klemen Bučan.