Search
Close this search box.

Kar tri Koroške gavde v začetku šolskega leta

Z letošnjim šolskim letom bo Klub koroških študentov organiziral kar 3 Koroške gavde, ki bodo popestrile jesensko sezono in študentom ter dijakom ponudile nepozabno zabavo

Prva Koroška gavda bo potekala na Koroškem, in sicer v soboto, 5. oktobra 2024, v KMKC Kompleksu. Posebnost te prireditve je, da bodo nastopajoči prihajali iz naše regije. Na odru se bo predstavil priznani slovenski glasbenik ADI SMOLAR, ki bo poskrbel za prijeten večer, ob njem pa bo nastopila še rock skupina ONEPLAN.

Kmalu zatem se bo Koroška gavda preselila v Ljubljano, kjer bo v torek, 22. oktobra 2024, v Cvetličarni potekala prav posebna Rock Edition Koroška gavda. Na tem dogodku bo nastopila legendarna slovenska rock skupina SIDDHARTA, ob njej pa še JET BLACK DIAMONDS.

Zadnja Koroška gavda bo potekala v Mariboru, v torek, 26. novembra 2024, v Štuku. Za zabavo bosta poskrbeli priljubljeni glasbeni skupini MODRIJANI in ČUKI, ki bosta s svojo energijo ustvarili pravo veselico.

Koroška gavda je tradicionalni dogodek, ki poteka že več kot 20 let, to jesen pa smo se aktivisti Kluba koroških študentov še posebej potrudili in pripravili kar 3 koroške gavde,“ je povedala Maruša Dolinšek, predsednica Kluba Koroških študentov.

Posebnost letošnjega dogodka je, da se ena izmed gavd odvija tudi na Koroškem. Ta odločitev je bila sprejeta zaradi odpovedi dogodka KKŠ Summer Fest, s čimer želijo koroškim študentom in dijakom omogočiti nepozabno zabavo tudi v domačem kraju.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Z letošnjim šolskim letom bo Klub koroških študentov organiziral kar 3 Koroške gavde, ki bodo popestrile jesensko sezono in študentom ter dijakom ponudile nepozabno zabavo