Search
Close this search box.

Jutri bodo za nepozaben žur na Velenjskem jezeru poskrbeli Prljavo Kazalište

V soboto, 22. junija 2024, bomo na Velenjskem jezeru skočili v poletje s pionirji YU-rocka, Prljavim Kazalištem.

Bliža se najtoplejši čas v letu, z njim pa prihajajo tudi vroče zabave na prostem. Da se bodo počitnice začele kot se spodobi, za vas na Velenjskem jezeru pripravljajo največji Skok v poletje.

Za nepozaben žur na Velenjskem jezeru bodo za začetek poletja poskrbele legende YU-rocka, ki polnijo dvorane povsod, kjer nastopajo. Legendarna in brezčasna skupina Prljavo Kazalište bo v soboto, 22. junija 2024, na velenjski Visti poskrbela za zabavo s svojimi največjimi hiti, kot so ”Mojoj majci (Ruža Hrvatska)”, ”Mi plešemo”, ”Marina”, ”Ne zovi mama doktora”, ”Zaustavite zemlju”, ”Sve je lako kad si mlad” in mnogimi drugimi.

Za ogrevanje pred glavnim dogodkom večera bodo poskrbeli Drugo dugme in Čaga Boysi.

Vstopnice so že v prodaji, vi pa si lahko zagotovite svojo TUKAJ ali na vseh prodajnih mestih Eventima, Petrolu in Wunder Beach Baru.

Svojo vstopnico si zagotovite čim prej, saj je število vstopnic omejeno. Vstopnice Early Bird so že pošle, na voljo imate vstopnice 2. kontingenta po ceni 26,90 €, ki so trenutno v prodaji.

Po koncertu pa se bo nora zabava nadaljevala v Wunder Beach Baru, kjer bomo skupaj žurali še vse do jutra.

DODATNE INFORMACIJE:

Odprtje vhoda: ob 19.00. V izogib gneče na vhodu naprošajo, da na prizorišče pridete prej. Trajanje dogodka od 20.00 do 01.00 zjutraj.
Vstopnice bodo na vhodu pregledane s posebnim čitalcem vstopnic. Vsaka vstopnica (klasična in print@home) ima edinstveno kodo in omogoča enkraten vstop.
Invalidne osebe na invalidskih vozičkih imajo prost vstop, spremljevalec mora kupiti vstopnico.
Starostna omejitev: 16+ (vstop dovoljen le z veljavnim fizičnim osebnim dokumentom – slika dokumenta na telefonu ne velja). Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oz. skrbniki prevzamejo vso odgovornost. (Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 00.00 in 05.00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev ali skrbnikov v gostinskih obratih in na dogodkih, kjer se točijo alkoholne pijače.
Prepovedan vnos velikih dežnikov s konico, vseh vrst orožja, pirotehnike, verig, stekla, hrane, pijače, plastičnih steklenic, profesionalnih avdio in video snemalnih naprav, teleskopskih držal (selfie stick), brezpilotnih dronov in drugih elektronsko vodenih naprav in laserskih lučk. Prepovedan vstop živali! Varnostniki bodo pregledovali obiskovalce in preverjali spoštovanje prepovedi. Prepovedani predmet imajo pravico odvzeti.
Parkirni prostori za obiskovalce bodo na voljo okoli prizišča (organizatorji priporočajo uporabo javnega potniškega prometa).
-Na dogodku bo zagotovljena gostinska ponudba. Plačilo možno z bančnimi karticami in gotovino.
– Za garderobo ne bo poskrbljeno.
Dogodek bo v vsakem vremenu. V primeru slabše vremenske napovedi naprošajo, da s seboj prinesete zložljive dežnike ali pelerine (veliki nezložljivi dežniki s konico so prepovedani).
Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan
Dejan
12 dni nazaj

Zakaj bi kupil vstopnico? Naj jih plačajo gostinci.

Dogodki

V soboto, 22. junija 2024, bomo na Velenjskem jezeru skočili v poletje s pionirji YU-rocka, Prljavim Kazalištem.