Search
Close this search box.

Jesenska srečanja na Prevaljah bodo postregla z zabavo za vse generacije

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenskih srečanj.

Jesenska srečanja, tradicionalno dogajanje za vse generacije, ki ga vsakoletno pripravijo na Prevaljah, se po lanskoletnem premoru znova vračajo, še boljša in še bolj pestra.

Tokratna, že 37. Jesenska srečanja, bodo skozi cel teden poskrbela za druženje, glasbo in zabavo, saj bodo tokrat postregla s še daljšim in obsežnejšim programom. Skupaj bo organizatorjem še enkrat znova uspelo pripraviti teden, poln dogajanja in nepozabnih trenutkov, ker si Prevalje in Koroška zaslužijo le najboljše.

Preko celega tedna se bo na različnih prizoriščih na Prevaljah dogajalo marsikaj, od pohodov, predstavitev športnih društev, prikaza borilnih veščin, likovnih razstav, športnih turnirjev in pestrega otroškega dogajanja.

V torek, 3. septembra bodo ob 18. uri navdušil Ansambel Saša Avsenika v Športni dvorani Prevalje.

V sredo, 4. septembra bo ob 19. uri za večer, poln zabave poskrbel Perica Jerković, ki bo dodobra nasmejal zbrane v Družbenem domu.

V četrtek, 5. septembra bo od 15. ure naprej v šotoru pri Športnem parku Ugasle peči potekal družinski dan, ki ga bodo popestrili Čuki in Ribič Pepe. Otroci bodo uživali v športnih igrah, napihljivih igralih in pestrem dogajanju.

V petek, 6. septembra nas čaka že tradicionalna Rock Parada, na kateri bodo za rockovske ritme poskrbeli Nastja Gabor, Big Foot Mama in Crvena jabuka.

Prav tako v petek bo preko celega dne potekal Semanji dan, na katerem se bodo zvrstili ponudniki iz cele Slovenije, ki bodo s pestro ponudbo najrazličnejših stvari nagovarjali kupce s svojih stojnic.  Petkovo Srečanje upokojencev, ki bo potekalo ob 13. uri, bodo od 17. ure naprej popestrili Ansambel Okej in Klapa Dalmari.

V soboto, 7. septembra, pa bodo za nepozaben zaključek letošnjih jesenskih srečanj poskrbeli Sezuti Mački, Luka Basi in Lidija Bačič.

Vse prireditve Jesenskih srečanj bodo potekale tradicionalno brez vstopnine, z izjemo nastopa Perice Jerković v Družbenem domu. Celoten program 37. Jesenskih srečanj na Prevaljah pa si lahko ogledate TUKAJ.

Vabljeni, da se pestremu dogajanju na Prevaljah pridružite v čim večjem številu in si ustvarite nepozabne spomine.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenskih srečanj.