Search
Close this search box.

Izredni študij na Višji strokovni šoli Slovenj Gradec – vaša pot do uspešne kariere

Izredni višješolski študij in pot do uspešne kariere sta tesno povezana, saj lahko izredni študij posameznikom omogoča, da pridobijo dodatna znanja in kvalifikacije ob rednem delu ali drugih obveznostih. To omogoča boljšo prilagoditev spremembam na trgu dela in hitrejše napredovanje v karieri.

Višja strokovna šola Slovenj Gradec za izredni študij izvaja dva višješolska programa:

  • Ekonomist ter
  • Računalništvo in informatika.

V programu Ekonomist diplomanti pridobijo široko znanje na ekonomskem področju in se lahko zaposlijo na različnih področjih poslovanja v podjetjih, zavodih in organizacijah. Program Ekonomist izvajajo v Slovenj Gradcu in Velenju.

V popolnoma prenovljenem programu Računalništvo in informatika pa bodo diplomanti pridobili znanja, ki jim bodo omogočala zaposlovanje oziroma napredovanje na različnih področjih informacijske in komunikacijske tehnologije.

Zakaj izbrati izredni študij na Višji strokovni šoli Slovenj Gradec?

Prilagodljivost:
Izredni študij poteka na način, da ga je možno usklajevati z delom oziroma drugimi obveznostmi (prilagojen urnik in način študija). Na Višji strokovni šoli Slovenj Gradec kombinirajo klasični študij s študijem na daljavo.
Posodobljene spletne učilnice omogočajo, da študirate na način kot želite.

Zaposljivost:
Znano je, da se diplomantom višjih strokovnih šol izboljšajo zaposlitvene možnosti in možnosti napredovanja na delovnem mestu. Na Višji strokovni šoli Slovenj Gradec so opravili raziskavo med diplomanti. Prišli so do senzacionalne ugotovitve: zaposlenost diplomantov izrednega študija je po zaključku študija kar 96,4 %.

Sprememba kariere in napredovanje:
Višješolska diploma vam lahko omogoči spremembo področja dela ali napredovanje v trenutni karieri.

Izbira višje strokovne šole:

Pomembno je, da izberete višjo strokovno šolo, ki je med delodajalci znana kot kakovostna šola, ki daje diplomantom uporabno znanje, s katerim lahko pripomorejo k uspešnemu poslovanju podjetja. Višja strokovna šola Slovenj Gradec med delodajalci slovi kot šola, katere diplome zagotavljajo odlično, kakovostno in uporabno znanje.

Študij blizu doma:
Študij blizu doma omogoča usklajevanje študija z drugimi obveznostmi, kar je lahko ključnega pomena za uspešno dokončanje izobraževanja in nadaljnji karierni razvoj.
Višja strokovna šola Slovenj Gradec vsem, ki živijo in delajo v Koroški ali Savinjski regiji omogoča, da študirajo bližje domu. Študentje tako lažje usklajujejo delo in ostale aktivnosti s študijem.

Izredni študij na Višji strokovni šoli Slovenj Gradec je torej odlična priložnost za vse, ki želijo izboljšati svojo zaposljivost, napredovati v karieri ali se preusmeriti v novo poklicno smer.

Vse dodatne informacije o vpisu v izredni študij dobite na telefonski številki: 02 88 46 502, e-naslovu: visja.sola@sc-s.si ali osebno na naslovu: ŠC Slovenj Gradec, Višja strokovna šola, Koroška ulica 11, 2380 Slovenj Gradec.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Izredni višješolski študij in pot do uspešne kariere sta tesno povezana, saj lahko izredni študij posameznikom omogoča, da pridobijo dodatna znanja in kvalifikacije ob rednem delu ali drugih obveznostih. To omogoča boljšo prilagoditev spremembam na trgu dela in hitrejše napredovanje v karieri.