Search
Close this search box.

Gostilna Rešer, kljub poplavi obratuje nemoteno

Gostilna Rešer je bila v včerajšnjem neurju zopet poplavljena. S pomočjo jim je uspelo očistiti in danes ponovno obratujejo.

Včerajšnje neurje, ki je zajelo celotno Koroško, je zopet najhuje udarilo v Črni na Koroškem.

Zaradi močnih padavin so hitro narasli hudourniki in v doline prinesli velike količine materiala, ki je zasul več hiš. Najhuje je bilo na območju Pristave, kjer je zasulo štiri hiše. V centru Črne je poplavljalo zaradi preobremenjenih kanalizacijskih cevi, prizadeto pa je bilo vnovič tudi območje Spodnjega Javorja, ki je bilo na udaru že v lanskih ujmah.

Tudi Gostilna Rešer je bila ena izmed hiš, ki so bile poplavljene. Na njihovi Facebook strani so se takole zahvalili:Še ni minilo eno leto in spet nas je poplavilo. S pomočjo pridnih rok, naše super ekipe in pomočjo PGD Črna nam je uspelo izčrpati vodo in vse očistiti, tako, da bodo danes spet lahko nemoteno obratovali. Hvala vsem.”

Korošci smo zmeraj za mušter bili in se ne predamo, tudi ko je najtežje, stopimo skupaj in si pomagamo. Zato vabljeni in v njihovo gostilno od ponedeljka do sobote med 9.00 in 21.00 uro, ter v nedeljo in prazniki med 12.00 in 20.00 uro.

Danes, 29. julija 2024, obratujejo do 17.00 ure, od jutri dalje pa že po ustaljenem urniku.

Slogan gostilne Rešer “kjer je doma tradicija”, izvira iz zgodovine stavbe, v kateri se že od nekdaj pripravlja dobra stara koroška hrana in to se ohranja še danes. Postrežejo vam domače koroške jedi, kot tudi tradicionalno slovensko hrano. Čez teden ponujajo malice, za vikend kosila ali jedi po izbiri iz jedilnega lista.

Vabljeni.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Adrijana
Adrijana
1 mesec nazaj

V slogi in želji je moč! Če skupaj zavihaš rokave je možno vse in na koncu se z zadovoljstvom vse povrne. Čestitke ekipi Rešer za veliko voljo in željo, da zadovoljijo svoje stranke ne glede na razmere! Hvala, ker ste!!!

Dogodki

Gostilna Rešer je bila v včerajšnjem neurju zopet poplavljena. S pomočjo jim je uspelo očistiti in danes ponovno obratujejo.