Search
Close this search box.

Glasujte za ime tedna na valu 202. Za izjemna jazz “fotra” Koroške: Robi Jamnik in Franc Kokal

Na Valu 202 lahko oddate svoj glas za dva izjemna Korošca. In sicer za Robija Jamnik ter Franca Kokal.

V tokratnem glasovanju se za ime tedna potegujejo naslednji kandidati: odličen športnik Goran Dragić, izjemna umetnik Robi Jamnik ter Franc Kokal in še zadnja kandidatka filmska režiserka in scenaristka Maja Doroteja Prelog.

  • Robi Jamnik in Franc Kokal: programski in umetniški vodja Festivala slovenskega Jazza ter pobudnika ohranjanja spomina na Mojmirja Sepeta. V Žerjavu, rojstnem kraju velikana slovenske popevke, jazza in popularne glasbe so odprli multimedijski muzej Mojmir Sepe, Mojzes iz Jazzbine, kjer ohranjajo bogato dediščino glasbenega velikana. (VAL2 na 1919)” …
  • Goran Dragić:  zlati kapetan slovenske košarkarske reprezentance ter eden od najboljših slovenskih športnikov vseh časov, ki je s poslovilno tekmo v ljubljanskih Stožicah sklenil svojo bogato športno kariero. Na spektaklu Noč zmaja so sodelovala številna svetovno znana košarkarska imena, izkupiček pa bodo v celoti namenili mladim slovenskim športnikom iz socialno ogroženih okolij. (VAL1 na 1919).
  • Maja Doroteja Prelog:  filmska režiserka in scenaristka, ki je na 30. Sarajevskem filmskem festivalu za celovečerni dokumentarec Cent’anni oziroma Sto let prejela posebno nagrado za promocijo spolne enakopravnosti. Občutljivo posneta zgodba o partnerjevem premagovanju bolezni je bila z nagrado občinstva za najboljši dokumentarni film nagrajena tudi na letošnjem filmskem festivalu v Trstu. (VAL3 na 1919)

Če glasujete prek SMS-sporočil, darujete za projekt Botrstvo in tako ste tudi dobrodelni, kar je pa lepa gesta.

Za poslani SMS so še posebej hvaležni, saj tako prispevate tudi 1 € za socialno ogrožene otroke. Vsa zbrana sredstva namreč namenjamo projektu Botrstvo v Sloveniji, ki pomaga otrokom v hudih finančnih in socialnih stiskah. Vse pomembne informacije o projektu, so zbrane tukaj. Kako seštevajo glasove, so zapisali v pravilih glasovanja. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, s SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Glasujte za naša izjemna Korošca, da postaneta ime tedna na Valu 202.

Glasujete lahko TUKAJ ali pošljete sms.

Vir: Val 202

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Na Valu 202 lahko oddate svoj glas za dva izjemna Korošca. In sicer za Robija Jamnik ter Franca Kokal.