Search
Close this search box.

Gimnastičarji ŠD Partizan Ravne med najboljšimi v Sloveniji (FOTO)

Minuli vikend je bil za gimnastičarje ŠD Partizan Ravne izjemno uspešen, saj so na Pokalu Slovenije v skokih z male prožne ponjave dosegli odlične rezultate.

V soboto, 28. septembra 2024, je v Mariboru potekalo 3. odprto prvenstvo Center MB in 3. tekma za Pokal Slovenije v skokih z male prožne ponjave. Gimnastičarji ŠD Partizan Ravne so ponovno dosegli odlične rezultate tako v posamični kot ekipni konkurenci.

V kategoriji cicibank je Neža Šuler osvojila 1. mesto, Iza Kosem Kovačič je bila 17., Skye Lukman 20. in Inja Čeh 21. Ekipno so se cicibanke uvrstile na 3. mesto.

V kategoriji mlajših deklic je Rubi Čapelnik osvojila 4. mesto, Nika Hribernik 5., Cataleya Kragelnik 12., Sara Potočnik 18., Frida Lampreht 24., Mia Pongrac 38., Nika Zagernik 41. in Zala Šteharnik 45. Ekipno so mlajše deklice osvojile 2. mesto.

V kategoriji starejših dečkov je Enej Jurčič osvojil 19. mesto.

V kategoriji starejših deklic je Mojca Valentar osvojila 2. mesto, Živa Kogelnik je bila 6., Stela Pušnik pa 18.

V kategoriji mladink je Neža Štern osvojila 4. mesto, Vita Čeh 5., Anna Taks 8., Milena Vranjek 12. in Vita Smolak 13. Ekipno so mladinke osvojile 2. mesto.

“Vsem tekmovalcem trenerji čestitamo in jim tudi v prihodnje še naprej želimo vrhunske in nepozabne rezultate. Staršem pa se zahvaljujemo za vso podporo,so še ponosno zapisali na Facebook profilu Športnega društva Partizan.

Čestitkam se pridružujemo tudi iz uredništva.

Vir: FB Športno društvo Partizan

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Minuli vikend je bil za gimnastičarje ŠD Partizan Ravne izjemno uspešen, saj so na Pokalu Slovenije v skokih z male prožne ponjave dosegli odlične rezultate.