Search
Close this search box.

FOTO: V Mislinjski Dobravi že 11. srečanje Tomosov

Mislinjsko Dobravo so minuli vikend zavzeli, še vedno odlični motorji, Tomosi.

V soboto, 31. avgusta 2024, so se na Koroškem zbrali ljubitelji starih motorjev in motornih koles znamke Tomos. Pod okriljem Kluba ljubiteljev starih motorjev TOMOS SG RACING TEAM, je potekalo v Mislinjski Dobravi že 11. Koroško srečanje starih motorjev Tomos, ki se ga je udeležilo več kot 80 navdušencev iz cele Slovenije.

Najbolj oddaljeni so se pripeljali iz Sežane, medtem ko je bila najštevilčnejša skupina iz Dupleka. Srečanje je povezalo generacije, saj je najstarejši udeleženec štel več kot 70 let, najmlajša pa je bila stara komaj 16 let.

Trasa srečanja je potekala po slikovitih stranskih poteh do Mislinje, kjer so se udeleženci okrepčali s sokom ali kavico. Nato so se podali po gozdnih cestah do Vitanja, kjer jih je pričakalo manjše okrepčilo ter ogled muzeja in glampinga. Pot so nadaljevali do igrišča v Završah, kjer je bilo organizirano kosilo. Po krajšem počitku so se spustili čez Graško goro do Gaberk, kjer so se ustavili v baru Brode.

Pot so nato nadaljevali čez Velunjo v Podgorje in se vrnili nazaj v Mislinjsko Dobavo, kjer je sledilo sproščeno druženje, ki je trajalo pozno v noč. Dogodek je bil poln prijetnih trenutkov in povezovanja med ljubitelji Tomosovih motorjev, ki so delili svojo strast do teh legendarnih dvokolesnikov.

Posebno pozornost je pritegnila podelitev nagrade za najlepše restavriran motor, ki je dodatno obogatila ta že tako nepozaben dan.

Vir: Tomos SG Racing Team

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Mislinjsko Dobravo so minuli vikend zavzeli, še vedno odlični motorji, Tomosi.