Search
Close this search box.

FOTO: Prireditev Kozjak poje in igra s pestrim glasbenim programom, za zabavo poskrbeli Modrijani

V soboto, 17. avgusta 2024, je na Paškem Kozjaku potekala prireditev "Kozjak poje in igra 2024."

V soboto, 17. avgusta 2024, je na Paškem Kozjaku potekala priljubljena prireditev “Kozjak poje in igra 2024”, ki jo je organiziralo Kulturno društvo Paški Kozjak, ustanovljeno leta 1998. Dogodek je privabil številne ljubitelje ljudske glasbe in veselja, saj se je zbralo lepo število obiskovalcev.

Na prireditvi so so nastopali ljudski godci in pevci, letos se jih je udeležilo kar 14. Za zabavo kasneje pa so poskrbeli člani ansambla Valovi ter vedno energični Modrijani.

Obiskovalce so pozdravili župan Občine Mislinja Bojan Borovnik, podžupan Občine Dobrna Danijel Šibanc, predstavnik Mestne občine Velenje Gašper Koprivnikar. Med obiskovalci, ki se jih je zbralo lepo število, je bilo opaziti tudi poslanca v DZ Dušana Stojanoviča.

KUD Paški Kozjak deluje na stičišču občin Dobrna, Mislinja in MO Velenje. Na širšem pogorju Paškega Kozjaka skrbi za kulturno udejstvovanje prebivalcev in njihovo druženje ter s tem nadomešča že dolgo odsotno šolo. Skoraj sedemdeset članov dokazuje njegovo uveljavljenost in priljubljenost v kraju.

Prireditev “Kozjak poje in igra” ponovno dokazala svojo priljubljenost in uspešnost, saj so člani KUD Paški Kozjak z odlično organizacijo privabili množico zadovoljnih obiskovalcev, ki so uživali v glasbi, plesu in dobri družbi.

Fotogalerija

Dogodki

V soboto, 17. avgusta 2024, je na Paškem Kozjaku potekala prireditev "Kozjak poje in igra 2024."