Search
Close this search box.

FOTO: Pozdrav jeseni na kmetiji Foltan: Praznik jesenskih dobrot in prijetnega druženja

V nedeljo, 22. septembra 2024, se je na kmetiji Foltan odvila tradicionalna prireditev ”Pozdrav jeseni”.

Prireditev “Pozdrav jeseni”, ki jo je organiziralo Turistično društvo Mislinja, je letos sovpadla s prvim dnevom kolesarske jeseni in pritegnila množico obiskovalcev na kmetijo Foltan. V sončnem dnevu so obiskovalci uživali v bogati razstavi jesenskih pridelkov in gob okoliških kmetij ter izdelkih najmlajših ustvarjalcev iz vrtca, ki so s svojimi izdelki popestrili dogajanje.

K sodelovanju na prireditvi je TD Mislinja povabilo tudi ostala društva ter ostale ponudnike, ki so pripravili okusne jedi, s katerimi so se predstavili, vsem obiskovalcem pa napolnili želodčke. Z vsemi jedmi so skupaj pripravili pravo pašo za oči in brbončice na temo letošnjega leta – gobe. Vsi obiskovalci so lahko jedi degustirali in uživali, saj je bila vsak jed pripravljena z veliko mero ljubezni.

Člani društva so pripravili tudi njihov odličen Mislinjski pisker, ki je požel obilico pohval, kar dokazuje tudi dejstvo, da ga je hitro zmanjkalo.

Dogajanje so popestrile številne igre, ki so pritegnile mlade in starejše. Še posebej zabavno je bilo ugibanje teže krače, kar je vsem prineslo veliko smeha in tekmovalnega duha.

Prireditev “Pozdrav jeseni” je ustvarila toplo vzdušje, polno smeha, okusne hrane in nepozabnih trenutkov, ki so obiskovalcem pričarali pravo jesensko doživetje.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
V nedeljo, 22. septembra 2024, se je na kmetiji Foltan odvila tradicionalna prireditev ”Pozdrav jeseni”.