Search
Close this search box.

FOTO: Nov bistro v Slovenj Gradcu s pico za 100 evrov, ampak…

...le za dobrodelnost. Katera pica v bistroju ItalianLab je dobrodelna in zakaj?

ItalianLab se s 25.10.2024 tudi uradno odpira. Te dni pa je lastnik Jan Butolen s sodelavci pripravil predčasno otvoritev za družino in prijatelje.

Ponosno so razkazali prostore bistroja, ki so jih do potankosti in z veliko truda uredili, znamenita 2500 kg italijanska lepotica Bella, gre namreč za ročno izdelano peč iz Italije, pa je poskrbela za prvi test okusov.

Od predjedi, ki postavijo visok nivo že na začetku, do klasike – širok nabor testenin in pic, za svežino in lažji obrok solate, takšne in drugačne. Italijani ne znajo brez sladice in tudi tukaj nas Jan Butolen z ekipo ne bo pustil na cedilu. Avtohtoni in malo drugačen tiramisu, oba po besedah prvih obiskovalcev vrhunska, pa tudi brez odličnega Semifreda ne gre, tudi tega boste imeli priložnosti poskusiti.

Na jedilniku smo težko spregledali le eno ceno pice. Gre za Hawaian pico. Skoraj vsak poznavalec italijanske kulinarike bo vedel, da je ananas, ki je sestavni del havajske pice, v Italiji praktično zločin proti kulinariki nadevov pic. V ItalianLab pravijo, da je do sedaj še niso pekli, čeprav je morda kdaj bilo povpraševanje. To se bo sedaj spremenilo.

Povabljenci so ob skrbno pripravljenih mizah veselo klepetali in komentirali vse jedi, lastnik pa je krožil med njimi, vsakemu je namenil kako minuto svojega časa. Vsak odziv strank je dobrodošel in popotnica za nadaljnje delo. Ekipa je nizala same pohvale in to je dokaz, da bo bistro ItalianLab res nekaj posebnega. S takimi odzivi se le še bolj veselijo odprtja in sprejema prvih gostov.

Za obisk bistroja že sprejemajo rezervacije TUKAJ. Rezervirajte svojo mizo.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
...le za dobrodelnost. Katera pica v bistroju ItalianLab je dobrodelna in zakaj?