Search
Close this search box.

FOTO in VIDEO: V Hiši Ančka so se na ekskluzivnem dogodku “Kulinarično doživetje” družili ponudniki poročnih storitev

Poroka je eden izmed najpomembnejših dni v življenju. Hiša Ančka je včeraj povabljenim poročnim organizatorjem, ponudnikom storitev in fotografom predstavila svojo vizijo.

Včeraj je v Hiši Ančka, katera je na Koroškem priljubljena lokacija za organizacijo dogodkov, potekal prav poseben večer. Organizirali so kulinarični večer, ekskluziven dogodek, ki so ga tokrat namenili poročnim organizatorjem, ponudnikom poročnih storitev in fotografom, ki so se ga udeležili iz celotne Slovenije.

Zavedajo se, kako pomembna so poznanstva, nenehno vzpostavljanje novih poslovnih povezav, vsekakor pa je na slovenskem trgu vedno bolj pomembna promocija. Želijo si povečati prepoznavnost te odlične lokacije, tako v smislu prostora, kot tudi kulinarike, kjer pa so že sedaj med vrhunskimi ponudniki. Kot lastniki razumejo pomen nenehnega uveljevanja svojega prostora na trgu in krepitve položaja Hiše Ančka kot prestižne lokacije za različne priložnosti na Koroškem.

Lastnik Peter Uranc je v nagovoru izpostavil povezanost same stavbe z zgodovino gostinstva v Slovenj Gradcu in pomembnost učenja tekom procesa. Sledila je predstavitev vizije porok v Hiši Ančka in priložnosti povezovanja različnih ponudnikov. Kot celota vam za poroko ponujajo kompletno izkušnjo, vse od dekliščine, ki jo lahko bodoča nevesta s prijateljicami preživi v wellnesu, civilnega obreda, ki vam ga z veseljem pomagajo organizirati, do fotografiranja z elegantnim ozadjem prostorov, in pogostitve svatov, ki jih bo ekipa postregla na res visokem nivoju. Svatom pa bodo na voljo tudi prenočišča butičnega hotela.

Čeprav smo na poroki vsak izvajalec zase, je bistvo, da smo pred nevesto povezani, sodelujemo in delujemo kot celota.”, je izpostavila fotografinja Mojca Gradišnik.

Za vzdušje in glasbeno spremljavo sta poskrbela Žana z violino in Aljaž na kitari, za nekaj fotografskih spominov pa SelfieKufer. Po koncu predstavitev so gostitelji poskrbeli še za odlično kulinarično razvajanje brbončic. Povabljence so postregli z jedmi, ki so bile del Tedna restavracij in tako pokazali raznolikost, dovršenost in vrhunske kreacije svojega kolektiva.

Hiša Ančka res opravičuje svoj slogan: “Kjer sta doma užitek in počitek”. Več kot 218 let star objekt, ki sta ga lastnika Peter in Maja v celoti prenovila, se poleg vrhunske restavracije ponaša še z nazivom butičnega hotela. Slovijo po kuhinji italijanskega stila, pomešani s ščepcem slovenskega pridiha. V sklopu hotela je v ponudbi 11 butičnih sob, ki se nahajajo v Hiši Ančka in v novejši pridobitvi v samem centru, Hiši Maja. V ponudbi sta med njimi dva apartmaja z več posteljami, apartma Sandek je opremljen tudi z zasebno savno. Skupno lahko sprejemejo kar 25 gostov. Sobe izžarevajo eleganco, domačnost in udobje, zagotovo se boste v njih dobro odpočili in pripravili na nove izzive, naj bodo poslovni ali osebni.

Za dodatno sprostitev so poskrbeli z wellnesom, kjer se boste lahko razvajali v finski in infra savni, whirpool bazenu in uporabi vodne postelje. Prostor je namenjen tako posameznikom, parom za romantični oddih, kot tudi skupinam do 10 ljudi za relaksacijo in regeneracijo.

Skozi vse leto prirejajo številne kulinarične in tematske večere, so ponosni udeleženci slovenske akcije “Teden restavracij“. Svoje druženje lahko preživite v notranjosti restavracije, vsekakor pa je ogleda in obiska vredna kar 250 kvadratov velika letna terasa, ki jo bodo prenovili in dodelali. Niso pa pozabili na najmlajše. Uživajo lahko v brezskrbni igri na igralih igrišča z umetno travo.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Poroka je eden izmed najpomembnejših dni v življenju. Hiša Ančka je včeraj povabljenim poročnim organizatorjem, ponudnikom storitev in fotografom predstavila svojo vizijo.