Search
Close this search box.

FOTO in VIDEO: Podjetje Avto center Ravne praznuje 10 let – zanesljivosti, varnosti in inovacij za lažje poti

Ob 10-letnici podjetja AC Ravne d. o. o. iz Dobje vasi 117a, je podjetje pripravilo poseben dogodek, s predstavitvijo kupcem in zainteresiranim, ter v zahvalo stalnim strankam, svojim zvestim poslovnim partnerjem in prijateljem. Ob svoje praznovanju so ravenskim gasilcem namenili 3.000 € donacij.

Na osrednji slovesnosti v podjetju ACR je zbrane pozdravil direktor podjetja Peter Stočko, ki je s trdim delom in neomajno željo, da uresniči svojo vizijo, na noge postavil lastno podjetje, ki danes stopa v drugo desetletje svojega poslovanja. Ob dogodku je ponosno poudaril pomen jasne vizije, smelih poslovnih poskusov in sodelovanj ter kot najpomembnejše izpostavil zaposlene in zanesljive, spoštovanja vredne poslovne partnerje, ki so ključni za podjetje.

Posebej je izpostavil: »Minilo je 10 let odkar se je pojavila možnost, da na Ravnah oziroma na Koroškem odprem podjetje in z veliko poguma in podporo družine, predvsem žene Tatjane in najinih staršev, ter z izkazanim zaupanjem s strani znamke Peugeot, začnem pisati novo poglavje svojega življena. Priznam, ni bilo lahko, a s pravo ekipo, ki je ob meni, in z naraščajočim zaupanjem kupcev, strank in poslovnih partnerjev, smo postali družina. Skupaj rastemo, se podpiramo in izobražujemo. Danes smo podjetje z bogatimi izkušnjami, z jasno vizijo, zagnanostjo in znanjem. In kot taki, uresničenje moje poslovne želje, za kar sem iskreno hvaležen. V prihodnost stopamo na trdnih temeljih izkušenj in še bolj pogumno, saj večamo nabor znamk in pod okrilje zastopstev, poleg znamke Peugeot in Citroen, na novo z velikim veseljem v prihodnosti sprejemamo kakovostni znamki Fiat in Jeep.«

Zbrane je nagovoril tudi župan Občine Ravne na Koroškem, dr. Tomaž Rožen, ki je dejal: »Ob 10-letnici uspešnega podjetja ACRavne ponosno pozdravljam dobro realizirano poslovno idejo. Gospodarstvo je temeljni steber našega razvoja, prinaša nova delovna mesta, inovativnost in s trajnostnim poslovanjem plemeniti našo skupnost in ustvarja nove priložnosti za vse nas. Ponosni smo na uspeh podjetja, ki vrača v okolje in skupnosti ter s svojim delovanjem prispeva k boljši kakovosti življenja za vse nas. Želim jim še mnogo uspešnih let in novih začetkov!«

Dogodka so se udeležili tudi predstavniki podjetij Peugeot in Citroen, zastopniki vrhunskih znamk, s katerimi podjetje zagotavlja konkurenčnost na trgu v Sloveniji in širše ter mnogi zvesti kupci in koristniki storitev. Ob obletnici je podjetje ACRavne izvedlo veliko nagradno igro s čudovitimi nagradami, ki so jih predali novim lastnikom/uporabnikom. Med svoje kupce in sledilce družbenih omrežij so podelili: nov skuter, vikend paket na Kopah za 2 osebi, najem avtodoma Robeta in vikend najem vozila Citroen in Peugeot, brezplačno montažo pnevmatik,  3D optiko, servis vozila z menjavo olja in filtra in še in še…

Prejemnik prve nagrade nagradne igre ACR ob desetletnici, g. Joži Ambrož

Podjetje pa je v zahvalo podpornemu okolju lokalne skupnosti in širše, namenilo še prav posebno donacijo. Darilne bone, s po tisoč evrov donacije, so podelili Koroškemu gasilskemu zavodu, PGD Ravne in PGD Kotlje, za lažje uresničevanje njihovih poslanstev.

Obiskovalcem praznovanja so pripravili čudovito četrtkovo popoldne z dobro hrano, presenečenji, dobrotami s katerimi so podprli manjše lokalne ponudnike in zabavnim programom s saksofonistom Grego Šteharnikom, DJ-em Neyem in slovenskim glasbenim ponosom, pevko Nušo Derenda.

Tudi v prihodnje, z veseljem praznujejo vse varne in udobne poti, zato vas vabijo k obisku v Dobji vasi 117a, na Ravnah na Koroškem ali da jih pokličete na (02) 870 56 80, oz. pišite na info@avtocenter-ravne.si. Z gostoljubjem, svetovanjem, odlično ponudbo novih in rabljenih avtomobilov in skuterjev ter pestro izbiro opreme in zanesljivimi ter kakovostnimi storitvami vas bodo prepričali.

Pri Avto Centru Ravne ste zares vedno dobrodošli!

FOTOGALERIJA:

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Ob 10-letnici podjetja AC Ravne d. o. o. iz Dobje vasi 117a, je podjetje pripravilo poseben dogodek, s predstavitvijo kupcem in zainteresiranim, ter v zahvalo stalnim strankam, svojim zvestim poslovnim partnerjem in prijateljem. Ob svoje praznovanju so ravenskim gasilcem namenili 3.000 € donacij.