Search
Close this search box.

FOTO in VIDEO: Jesenska srečanja na Prevaljah z Luko Basijem in Lidijo Bačić navdušila vse generacije

V okviru 37. Jesenskih srečanj so sobotno vročico dvigovali Sezuti mački, fenomenalni Luka Basi in vedno čudovita Lidija Bačić.

Jesenska srečanja, tradicionalno dogajanje za vse generacije, ki ga vsakoletno pripravijo na Prevaljah, se po lanskoletnem premoru znova vračajo, še boljša in še bolj pestra.

Pod šotorom v športnem parku Ugasle peči je za ogrevanje poskrbela skupina Sezuti mački, ki je pripravila oder za dve zvezdi večera – Luko Basija in Lidijo Bačić. Oba sta navdušila s svojimi energičnimi nastopi, ki so privabili množico poslušalcev različnih starosti.

Večer je dodatno popestril DJ Ney, ki je poskrbel za nepozabno vzdušje. Jesenska srečanja so s svojo vrhunsko glasbo ponovno dokazala, da so ena izmed najbolj pričakovanih prireditev na Koroškem.

Danes, v nedeljo, 8. septembra, se 37. Jesenska srečanja na Prevaljah zaključujejo s Kmečkim dnem na katerem bodo potekale kmečke igre, Sejem kmečkih dobrot in zabava z Ansamblom Opala. Prav tako bo ob 15.00 uri potekalo Štehvanje v organizaciji Konjerejskega društva Poljana.

Več pa v fotogaleriji.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V okviru 37. Jesenskih srečanj so sobotno vročico dvigovali Sezuti mački, fenomenalni Luka Basi in vedno čudovita Lidija Bačić.