Search
Close this search box.

Družini Avto Centra Ravne se pridružujeta znamki Fiat in Jeep

V avtomobilsko družino Avto Centra Ravne so dodali še dve vrhunski znamki.

Avto Center Ravne je pravi naslov za vse, kar potrebuje vaš jekleni konjiček, prav tako pa so vaš najboljši partner na cesti, saj vam na enem mestu ponujajo celoten nabor storitev, ki jih boste potrebovali za brezhibno delovanje vašega vozila.

Ker nenehno izboljšujejo in izpopolnjujejo svoje znanje in storitve, da bi svojim strankam ponudili čim več na enem mestu, so danes, ob svojem 10. jubileju, napovedali povečanje poslovanja in širitev ponudbe. Njihovi avtomobilski družini se pridružujeta še dve veliki znamki, Fiat in Jeep.

Veselo novico so razkrili ob današnjem velikem praznovanju desete obletnice in že tako čudovit dogodek še polepšali s to neverjetno napovedjo.

Veselijo se, da bodo ta pomembni mejnik obeležili skupaj z vami, njihovimi zvestimi strankami, ki ste jim pomagali pri doseganju zastavljenih ciljev.

Zato ob tako čudovitem dogodku, kot je veliki jubilej, vabijo vse svoje stranke, tako bivše kot bodoče in seveda tudi vse ostale avtomobilske navdušence, da se jim danes, 12. septembra 2024, od 13. ure narej pridružijo v njihovem salonu v Dobji vasi. Na velikem slavju se boste skupaj poveselili in nazdravili na neverjetnih preteklih deset let uspešnega sodelovanja ter na svetlo prihodnost, ki prihaja.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V avtomobilsko družino Avto Centra Ravne so dodali še dve vrhunski znamki.