Search
Close this search box.

Danes sta svoj DA, dahnila znana Korošca: Luka Basi in Nastja Gabor

Odlična koroška pevka in pevec Nastja Gabor ter Luka Basi sta danes stopila pred oltar in si izmenjala zaobljube.

Pred velikim dnem je Luka Basi na družbenih omrežjih Facebooka delil izjemno čustveno sporočilo: “Ob sončnem zahodu je to najin ‘zadnji ples’ kot fant in punca. Na pesem, ki bo najin ‘prvi ples’ kot mož in žena. Na NAJINO pesem, ki prihaja šele jeseni. JUTRI BO NAJIN DAN.”

Duo Maraaya, odlična prijatelja Luka Basija in Nastje Gabor sta prav tako izrazila navdušenje nad poroko in zapisala: “JUTRI je poseben dan! JUTRI se poročita najina dobra prijatelja Luka Basi in njegova Nastja! Da bo naš spomin na ta dan nekaj posebnega, sva za njiju napisala POROČNO pesem – 𝐒 𝐓𝐀𝐁𝐎. Pesem, ki jo bosta sama odpela in na njo zaplesala prvi poročni ples.”

Nova pesem “S Tabo”, ki sta jo Maraaya napisala posebej za to priložnost, je bila razkrita dan pred poroko in bo nedvomno postala trajen spomin na njun dan in velik hit vseh zaljubljencev.

Luka Basi in Nastja Gaber sta s svojo ljubeznijo in posebnim dnem navdihnila mnoge, njuna poročna pesem “S Tabo” pa bo ostala spomin na njun prvi ples kot mož in žena.

Naj pri tem spomnimo, da je bi se morala Nastja Gabor in Luka Basi poročiti že lansko leto, vendar je bila poroka odpovedana.

Ob tem posebnem dnevu jima želimo iz uredništva veliko čarobnosti, ljubezni in naj bo vsak trenutek poseben.

Vir: FB Luka Basi in Maraaya

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
Maja
1 mesec nazaj

On ni noben “Luka Basi”, ampak Matej Prikeržnik!

Odlična koroška pevka in pevec Nastja Gabor ter Luka Basi sta danes stopila pred oltar in si izmenjala zaobljube.