Search
Close this search box.

Danes se bo v oddaji Kolo sreče preizkusila tudi znana Korošica Nushy

Nushy poznamo kot odlično raperko, polfinalistko šova Slovenija ima talent, a je tudi izjemna terapevtka, ki je predana svojemu delu.

Nocoj se bo kot tekmovalka v Kolesu sreče, ki je na sporedu na Planet TV, preizkusila tudi slovenska glasbenica Nuša Kamnik – Nushy. V oddaji je tudi povedala, kakšne so njene izkušnje z nadnaravnimi silami.

Korošica, ki je tudi terapevtka, tekstopiska in ljubiteljica konjev, je v oddaji razkrila, da ima z nadnaravnimi silami veliko izkušenj. Voditelj Klemen Bučan jo je ob tem povprašal: “Prideš v prostor, jih začutiš?”

Najprej se je pošalila, da se v studiu čuti močan tekmovalni duh. “Čisto fajn sproščeno je, ampak je marsikaj v prostoru!”

Voditelj Klemen Bučan je bil ob teh besedah navdušen in zanimalo ga je, kaj je trenutno v prostoru. “Z mano je eno fajn duhovno vodstvo. Če zmagam, vam jih na koncu predstavim,” je povedala Nushy.

Nataša pa se je pošalila, da je Klemena že zdaj strah in da se naj lepo obnaša pa bo vse v redu. Klemen ji zatrdil, da ga ni strah, ampak, da so ga te stvari od nekdaj zelo zanimale, vedno je verjel v paranormalno.

Ob tem je Klemen tudi povprašal Nushy, kako ona doživlja te stvari. Nushy je nato povedala še, kako je bilo videti, ko je to izkusila na svoji koži. “Najpogosteje je to bilo tako, da me je ponoči nekaj zbudilo in imela sem občutek, da nekdo hodi po sobi ali stanovanju. Vidiš kakšno senco ali svetlobo. Tega je največ. Tehnologija mi je vedno rada nagajala. Ko se kaj prižge, takrat ko ni treba, ali pa ugasne,” je razkrila.

Klemen in Nataša sta ob tem postavila Nushy izziv: “Ali ji bodo zvečer pri premiku krogle pomagali tudi duhovni vidiki?”

Kako se bo razpletlo, bomo izvedeli zvečer v oddaji Kolo sreče. Nushy želimo veliko sreče.

Vir: Planet TV

Nushy poznamo kot odlično raperko, polfinalistko šova Slovenija ima talent, a je tudi izjemna terapevtka, ki je predana svojemu delu.