Search
Close this search box.

Danes bo v okviru Slovenjgraškega poletja na ogled film Bob Marley

V okviru Slovenjegraškega poletja bo danes, 9. julija 2024, na ogled biografska glasbena drama Bob Marley.

Poletje je v polnem razmahu in topli, prijetni večeri vabijo k druženju na prostem.

Za nocojšnji večer so v okviru Slovenjegraškega poletja v Mestni občini Slovenj Gradec pripravili letni kino v atriju graščine Rotenturn, kjer bo ob 21.15 uri predvajana biografska glasbena drama Bob Marley.

Življenje legendarnega reggae pevca in glasbenika Boba Marleyja bomo od blizu spoznali v biografski glasbeni drami Bob Marley. Spoznavali bomo pevčevo življenje, njegovo ustvarjanje in navdihujoče sporočilo ljubezni in enotnosti ter posledice strelskega napada na glasbenika.

Film so snemali na Jamajki in je nastal v sodelovanju z družino Marley, na režiserski stolček pa je sedel Reinaldo Marcus Green. Producenta filma sta med drugim Marleyjev sin Ziggy Marley in pevčeva soproga Rita Marley, v glavnih vlogah pa zaigrata Kingsley Ben-Adir kot legendarni glasbenik in Lashana Lynch kot njegova žena Rita.

Vstop je prost. V primeru slabega vremena letni kino odpade.

Vabljeni, da si film ogledate nocoj v letnem kinu v Slovenj Gradcu.

Jutri, 10. julija 2024, pa vabijo na ogled še zadnjega izmed filmov in sicer film z naslovom Kaskader in s tem se bo Slovenjgraško poletje za letos tudi poslovilo. Nasvidenje prihodnje leto.

Vir: Kulturni dom Slovenj Gradec

V okviru Slovenjegraškega poletja bo danes, 9. julija 2024, na ogled biografska glasbena drama Bob Marley.