Search
Close this search box.

Bike park Kope vabi na adrenalinsko dozo izzivov

Na Kopah, so v nedeljo, 21. julija 2024, otvorili Bike park Kope, kjer so na voljo številne novosti.

Bike park Kope, središče gorskega kolesarjenja, kjer se adrenalin združuje z lepoto neokrnjene narave. Park se razprostira na pobočjih Pohorja in ponuja raznolike izzive za kolesarje vseh ravni od začetnikov do izkušenih profesionalcev. Obratuje od srede do nedelje med 10. – 18. uro.

Tudi v letošnji poletni sezoni so v Bike parku Kope pripravili številne novosti, med drugim so prenovili Pungart flow linijo.

Tri skrbno zasnovane proge Flow Line, Berry in Pro Line s svojimi značilnostmi poskrbijo za nepozabno doživetje. Flow Line ponuja razgibano vožnjo po odprtih delih in skozi gozdne odseke, Berry s svojimi ostrimi zavoji in razgibanim terenom preizkuša vaše tehnično znanje. Pro Line pa je pravi izziv za najbolj izkušene kolesarje, s svojimi leseni podesti, mostički in velikimi skoki.

Letos se Bike park Kope širi z novimi progami in sicer Velika Kopa, Pahernik in Kopnik. Nove proge so zasnovane za izkušene rekreativne kolesarje, ki iščejo adrenalinsko dozo zabave in izzivov. Vsak zavoj, vsak skok in vsak spust obljubljajo lepe trenutke v osrčju pohorske narave.

Bike Park Kope je prava adrenalinska postastica, ki ponuja več različnih prog za različne ravni spretnosti in poguma. Vse proge v Bike Parku Kope povezuje sedežnica Pungart, kar olajša dostop in omogoča več voženj v enem dnevu.

Bike Park Kope je idealna destinacija za vse, ki iščete edinstvene in nepozabne poletne dogodivščine na gorskem kolesu.

Poleg vznemirljivih prog so Kope prava destinacija tudi za tiste, ki želijo izboljšati svoje gorsko-kolesarske spretnosti. V njihovem centru lahko najamete opremo, njihovi izkušeni inštruktorji pa vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri izboljšanju tehnike.

Niso pa pozabili tudi na najmlajše kolesarske navdušence, za katere so pripravili mini kolesarski poligon, kjer se bodo lahko varno spoznavali z osnovami gorskega kolesarjenja in uživali v vožnji po razgibanem terenu.

Vir: Kope.si

Dogodki

Na Kopah, so v nedeljo, 21. julija 2024, otvorili Bike park Kope, kjer so na voljo številne novosti.