Search
Close this search box.

Barvita jesen vabi na dogodivščine na Rimskem vrelcu

Na Rimskem vrelcu vas čaka pestra jesen, polna barv in dogodivščin.

Rimski vrelec je vse bolj priljubljena destinacija tako Korošcev kot tudi obiskovalcev od blizu in daleč, ki si želijo uživati v čudovitem in mirnem ambientu v objemu narave pod Uršljo goro.

Letošnja jesen bo na Rimskem vrelcu še posebej barvita in pestra, saj pripravljajo kopico  dogodkov, ki bodo popestrili sončne jesenske dni.

Od sobote, 26. oktobra 2024, vas vabijo, da se jim pridružite pri Lovu na zaklad, v katerem boste lahko uživali kar devet dni! Navihani in zvedavi otroci dobijo v kavarni poseben zemljevid, na katerem jih bodo namigi vodili do sedmih skrinjic, ki so skrite nekje na območju Rimskega vrelca. V vsaki skrinjici se skriva poseben, čaroben žig in ko otroci zberejo vsem sedem žigov, lahko v kavarni prevzamejo mini darilce. Na lov za zakladom se boste lahko odpravili vse do 3. novembra 2024.

Prav tako v petek, 26. oktobra, načrtujejo na Rimskem vrelcu kostanjev piknik, če bo vreme sodelovalo in nam namenilo dan brez dežnih kapljic. Med kostanjevim piknikom bo potekalo tudi tekmovanje v izrezovanju buč, pri katerem se bodo zabavali tako stari kot mladi obiskovalci. Le kdo bo izrezal najlepšo in kdo najstrašnejšo?

Poleg pestrih dogodkov, ki jih to jesen ne bo manjkalo, lahko vsak dan na Rimskem vrelcu uživate v pestri lokalni ponudbi pijač in sladic, ki so prava izbira za razvajanje v družbi ali kadar potrebujete trenutek zase. Tudi v prodajnem kotičku boste našli marsikaj, od domačih čajev, ki pogrejejo ob hladnih večerih, domačih mil, ki omamno dišijo, prav tako so vam na voljo darilni paketi, s katerimi boste navdušili svoje najdražje, manjkajo pa niti Čokobučke, s katerimi se boste posladkali v objemu domačega fotelja. S Čokobučkami kmetije Lindenhof iz Šentjanža pri Dravogradu so popestrili tudi svojo slavno kavo Rimski vrelec, ki vas bo navdušila v jesensko obarvani različici.

Vabljeni na Rimski vrelec, kjer vas čaka prava pravcata zakladnica posebnih trenutkov.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Na Rimskem vrelcu vas čaka pestra jesen, polna barv in dogodivščin.