Search
Close this search box.

Avto Center Ravne ob praznovanju desete obletnice pripravlja mega nagradno igro

Ob okroglem jubileju v Avto Centru Ravne pripravljajo veliko nagradno igro z neverjetnimi nagradami.

Avto Center Ravne je pravi naslov za vse, kar potrebuje vaš jekleni konjiček, prav tako so vaš najboljši partner na cesti, saj vam na enem mestu ponujajo celoten nabor storitev, ki jih boste potrebovali za brezhibno delovanje vašega vozila. Ker je za njih stranka vedno na prvem mestu, že celo desetletje z odličnim delom in srčnostjo skrbijo za vas in vaše cestne lepotce.

Ob svojem okroglem jubileju, v letošnjem letu namreč praznujejo 10. obletnico, so pripravili neverjetno nagradno igro, saj se zavedajo, da brez vas, njihovih zvestih strank, tudi njih ne bi bilo.

V mega nagradni igri z neverjetnimi nagradami, ki so jo pripravili za vas, bodo podelili kar deset čudovitih nagrad, ki naj za zdaj ostanejo še skrivnost. Mogoče lahko namignemo, da bo ena izmed glavnih nagrad tudi skuter, vse ostale pa bodo prav tako spektakularne.

Če vas že zelo zanima, kakšne vse fantastične nagrade pripravljajo za vas v Avto Centru Ravne in komaj čakate, da izveste, kako sodelovati v nagradni igri, spremljajte naš portal ter Facebook in Instagram profila Avto Centra Ravne, kjer boste kmalu izvedeli več podrobnosti o nagradni igri.

Ob okroglem jubileju v Avto Centru Ravne pripravljajo veliko nagradno igro z neverjetnimi nagradami.