Search
Close this search box.

Doživite nepozaben začetek glasbenega dogajanja Jesenskih srečanj z Ansamblom Saša Avsenika

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenski srečanj.

Jesenska srečanja, tradicionalno dogajanje za vse generacije, ki ga vsakoletno pripravijo na Prevaljah, se po lanskoletnem premoru znova vračajo, še boljša in še bolj pestra.

Tokratna, že 37. Jesenska srečanja, bodo skozi cel teden poskrbela za druženje, glasbo in zabavo, saj bodo tokrat postregla s še daljšim in obsežnejšim programom. Skupaj bo organizatorjem še enkrat znova uspelo pripraviti teden, poln dogajanja in nepozabnih trenutkov, ker si Prevalje in koroška zaslužijo le najboljše.

V torek, 3. septembra 2024, ob 18. uri, se na Prevaljah obeta prava narodno-zabavna poslastica, saj v Športno dvorano OŠ Prevalje prihaja Ansambel Saša Avsenika.

Ansambel, ki ga je Sašo ustanovil leta 2009, predstavlja nov mejnih v Avsenikovi glasbi, saj sta brata Slavko in Vilko po skoraj 20 letih znova združila moči in za ansambel ustvarila nove, nepozabne melodije, ter za njihove nastope priredila tudi stare klasike. Kljub temu, da na leto opravijo preko 170 nastopov, pa jim nikoli ne zmanjka energije in dobre volje, saj so ponosni na tradicijo in skladbe bratov Avsenik.

Tokrat nas bodo s svojim nastopom in predanostjo glasbi navdušili na Prevaljah, kjer bodo kot prvi nastopajoči otvorili koncertno dogajanje Jesenskih srečanj.

Vabljeni, da se pridružite nepozabnemu večeru zimzelene in ponarodele Avsenikove glasbe.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Med 2. in 8. septembrom 2024 bodo Prevalje znova v znamenju Jesenski srečanj.