Search
Close this search box.

Preko posodobljene strani KC Ravne še enostavneje do abonmajev in predstav

Kulturni center Ravne na Koroškem s posodobljeno spletno stranjo ponuja še lažji dostop do vseh vsebin, ki jih ponujajo.
Fotografija je simbolična

Kulturni center Ravne, ki je v lanskoletnih poplavah utrpel precejšnjo škodo in bo v prihodnje doživel popolno prenovo, kljub vsem težavam in tegobam nadaljuje s svojim poslanstvom in prinaša na Ravne kopico kulturnih prireditev.

Ker so ostali brez lastnik prostorov, so razpršili svoje koncerte, predstave in dogodke na več lokacij – v Kompleks, Večnamensko dvorano Kotlje, Mladinski dom v Strojnski reki…

Zdaj so poskrbeli tudi za prenovo in posodobitev spletne strani Kulturnega centra Ravne, da boste lahko še lažje našli predstave, prireditve in koncerte, ki vas zanimajo, ter za le-te enostavno kupili vstopnice preko spleta.

Na spletni strani enostavno poiščete abonma ali posamezno predstavo, ki vas zanima in sledite korakom, ki vas vodijo do spletnega nakupa. Tako bo nakup vstopnice za želeno predstavo še toliko enostavnejši in hitrejši.

Vabljeni, da čim prej obiščete prenovljeno spletno stran Kulturnega centra Ravne in najdete tisto predstavo, ki vam je pisana na kožo. Abonmajev in predstav je veliko, zagotovo boste našli pravo zase.

Vir: KC Ravne

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Kulturni center Ravne na Koroškem s posodobljeno spletno stranjo ponuja še lažji dostop do vseh vsebin, ki jih ponujajo.