Search
Close this search box.

Na Ravnah navdušeni na predstavo Skoraj najboljši cirkus na svetu. Kmalu na ogled Čarobna zimska pravljica (FOTO)

V KC Ravne na Koroškem je številne obiskovalce navdušila humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, ki je bila na ogled v okviru otroškega Abonzmajčka.

V KC Ravne je bila včeraj na sporedu predstava Skoraj najboljši cirkus na svetu, ki je nasmejala tako najmlajše kot njihove starše. V okviru otroškega Abonzmajčka pa bo na Ravnah na že kmalu na ogled Čarobna zimska pravljica, v tamkajšnji kulturni center pa prihajata tudi Maša in medved.

Čarobna zimska pravljica: “Pravljična zimska vrata, okrašena z lučkami, skrivajo zakladnico glasbe in čarobnih trenutkov. Za njimi prebiva zimska vila (Alenka), ki med pesmijo prihaja med obiskovalce in jih pozdravi. Otroke nagovori s krajšo zgodbico o Božičku, ki vsako leto obišče in obdari otroke. Danes prihaja tudi k njim. Vse otroke povabi, da ji pomagajo s pesmijo priklicati dobrega moža. Med prepevanjem in rajanjem na otroške pesmi: Ču ču va, Ram zam zam, Sneženi mož, Zimska dežela, Zima je prišla, Jelenček Rudolf … (Alenka posamično povabi k sebi tudi nekaj otrok, ki ji pomagajo pričarati sneg ), bo prišel Božiček v našo družbo. Dobri mož vse pozdravi in nagovori, pogumnejše pa tudi povabi, da mu zapojejo kakšno novo pesmico, ki so se je naučili od lani. Sledi lahko posamično fotografiranje z Božičkom.”

Vstopnice za Čarobno zimsko pravljico lahko kupite TUKAJ. Na spletni strani KC Ravne pa si lahko rezervirate tudi ostale glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje.

Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

Preberite tudi Kulturni center Ravne ponuja abonma po izbiri.

SEZNAM NEKATERIH DOGODKOV V KC RAVNE

FOTOGALERIJAUtrinki ponedeljkove predstave Skoraj najboljši cirkus na svetu

V KC Ravne na Koroškem je številne obiskovalce navdušila humorna, barvita, klovnsko in cirkuško obarvana predstava, ki je bila na ogled v okviru otroškega Abonzmajčka.