Search
Close this search box.

Koroški lutkovni abonma vabi najmlajše v svet čudovitih lutk

Otroke bo tudi v tej sezoni razveseljeval Koroški lutkovni abonma.

Lansko leto je svojo premiero doživel čisto nov abonma, namenjen našim najmlajšim – Koroški lutkovni abonma. Kar pet predstav je v sezoni 2023/2024 razveselilo otroke s pestrim programom, ki so ga zaradi zaprtja Kulturnega centra Ravne preselili na novo lokacijo v Mladinski dom v Strojnski reki.

Tudi letos se bodo otroci potopili v domišljijski svet, poln lutkovne čarovnije, saj se bo tudi v tej sezoni zvrstilo pet čudovitih predstav, ki bodo potekale od novembra do marca prihajajoče leto.

Prvo si boste lahko s svojimi najmlajšimi ogledali že 5. novembra 2024, ko se bodo na odru Mladinskega doma med predstavo spraševali, ”Kdo tako grdo poje”.

Lutkovne predstave bodo na sporedu vsak mesec, zato si pravočasno zagotovite svoje vstopnice. Na voljo so tako vstopnice za posamezno predstavo, kot tudi vstopnice za celoten abonma. Več informacij o predstavah in nakupu vstopnic boste našli TUKAJ, za vse informacije in vprašanja so vam na volju tudi preko e-pošte andrej@zkstm.si, ali telefonske številke 040 701 588.

Vabljeni v čudoviti svet lutkovnih norčij.

Vir: KC Ravne

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Otroke bo tudi v tej sezoni razveseljeval Koroški lutkovni abonma.