Search
Close this search box.

FOTO: Ob zaključku Poletja v mestu smo se dodobra nasmejali v Slovenj Gradcu

Preko celega poletja so se v Slovenj Gradcu zvrstili različni kulturni dogodki, ki so popestrili čudovite poletne večere.

Mestno jedro Slovenj Gradca se v poletnih mesecih preobrazi v živahno središče kulture in druženja. Topli večeri so prinesli raznolike prireditve, od akustičnih koncertov do filmskih festivalov, ki s privabili obiskovalce iz vseh koncev. Srečanja ‘pri konju’, sveže kuhana Wolfova kava in poletni koktajli dodajo mestu poseben čar. 

V soboto, 31. avgusta, ob 20. uri so za zaključek Poletja v mestu na Trgu svobode priredili Stand up večer v organizaciji Ars Cafeja. Dogodek, poln smeha in dobre volje je povezoval komik in youtuber Marko Žerjal.

Zbrano množico so na zadnjo avgustovsko soboto so poleg Marka zabavali komiki Aljaž Poredoš, Tim Andrić in Blaž Curk, ki so poskrbeli za večer, med katerim nihče ni ostal ravnodušen, saj je smeh zbranih odmeval skozi celo mesto.

Smeh, dobra volja in zabava so tako še enkrat znova napolnili mestno jedro. Kako veselo je bilo, si oglejte v fotogaleriji. Že kmalu pa nas čaka novo, pestro dogajanje v Slovenj Gradcu, saj v septembru v mesto prihaja ESGE Fest, ki bo postregel z vrhunskim glasbenim programom in spremljevalnimi dogodki.

FOTOGALERIJA:

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Preko celega poletja so se v Slovenj Gradcu zvrstili različni kulturni dogodki, ki so popestrili čudovite poletne večere.