Search
Close this search box.

Nova servisna postaja za kolesa na kolesarski poti Štrekna

V Občini Mislinja se veselijo nove pridobitve.

Iz Občine Mislinja sporočajo o novi pridobitvi, ki bo v veliko pomoč marsikateremu kolesarju.

“Da bi bilo kolesarjenje po priljubljeni kolesarski poti Štrekna še bolj brezskrbno, smo v donaciji prejeli servisno postajo za kolesa, ki nam jo je prijazno podarilo podjetje PSC Praprotnik iz Velenja,” sporočajo iz Občine Mislinja.

Nova postaja se nahaja na počivališču pri Kmetijski zadrugi v Mislinji in omogoča hiter dostop do orodij za manjša popravila, kar bo vsem kolesarjem v pomoč pri morebitnih tehničnih težavah na poti. Servisna postaja za javno uporabo je preprosto, vzdržljivo stojalo, združljivo z vsemi tipi koles ter opremljeno z osnovnim orodjem in kakovostno tlačilko.

“Iskrena zahvala podjetju PSC Praprotnik za to čudovito donacijo, ki bo zagotovo pripomogla k še prijetnejšemu in varnejšemu kolesarjenju na naši Štrekni,” so se jim v Občini zahvalili.

Naj spomnimo, da je Štrekna kolesarska pot, speljana po opuščeni trasi nekdanje železniške proge, ki je povezovala Velenje z Dravogradom. Ime kolesarske poti izhaja iz dejstva, da je kolesarska pot speljana po opuščeni železnici oz. t. i. »štreki«. Gre za eno infrastrukturno najbolje urejenih tovrstnih kolesarskih poti v Sloveniji s slikovito panoramo Pohorja in Uršlje gore ter doživetjem ob vožnji skozi sotesko Huda luknja.

Izkoristite še zadnje jesenske sončne žarke za kolesarjenje.

Vir: Občina Mislinja

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V Občini Mislinja se veselijo nove pridobitve.