Search
Close this search box.

Danes bo oblačno ter suho

Danes bo večinoma oblačno in suho. Jutri bo na zahodu še padlo nekaj dežja, čez dan se bo jasnilo. Toplo bo.

Danes bo pretežno oblačno in povečini suho. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 17, na Primorskem do 19 °C.

Ponoči bo predvsem ponekod v zahodnih krajih začelo deževati. Ob morju bo zapihal jugo. Jutranje temperature bodo od 9 do 12, na Primorskem okoli 15 °C.

Jutri se bo čez dan od vzhoda postopno jasnilo. V zahodni Sloveniji se bodo sprva še pojavljale krajevne padavine. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na severozahodu okoli 16 °C.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo deloma sončno, več oblačnosti bo na Primorskem. Zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla. Čez dan bo pihal jugozahodnik, toplo bo.

Vremenska slika

Nad vzhodno Evropo in Balkanom je območje visokega zračnega tlaka, nad zahodno Evropo pa plitvo ciklonsko območje. Nad naše kraje z jugozahodnim vetrom doteka topel in precej vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo pretežno oblačno, predvsem v Furlaniji-Julijski krajini in ob severnem Jadranu se bodo pojavljale manjše padavine. Popoldne bo nekaj sonca v krajih severno od nas.

Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas delno jasno, zjutraj bo marsikje po nižinah megleno. Bolj oblačno bo v Furlaniji-Julijski krajini in ob severnem Jadranu, kjer bodo predvsem dopoldne ponekod še padavine.

Biovreme

V petek in soboto bo obremenitev zaradi vremena majhna in le individualno izražena.

Razmere na cestah

Na cestah trenutno ni nobenih posebnosti in so normalno prevozne, vendar previdnost, kljub temu ne bo odveč. Varno na poti.

Vir: ARSO

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Danes bo večinoma oblačno in suho. Jutri bo na zahodu še padlo nekaj dežja, čez dan se bo jasnilo. Toplo bo.