Search
Close this search box.

Slovenj Gradec bo v soboto gostil kulinarično tržnico – vrača se Odprta kuhna

Odprta kuhna se v soboto, 26. oktobra 2024, znova vrača v Slovenj Gradec.

Slovenj Gradec se bo za en dan prelevil v kulinarično tržnico mnogih okusov na prostem, saj se vrača Odprta kuhna.

Mestno jedro Slovenj Gradca se bo v soboto, 26. oktobra 2024, za en dan spet spremenilo v pestro tržnico mnogih okusov, kjer nas bodo navduševale gurmanske dobrote zdaj že dobro znanih kuharskih mojstrov. Izbrane restavracije ter gostilne iz cele Slovenije se bodo znova zbrale in vas razvajale v mestnem jedru. Poskrbljeno pa ne bo zgolj za lačne, navdušila vas bo tudi pestra ponudba pijač, s katerimi boste nazdravili v dobri družbi. 

Tokrat bomo v pestri ponudbi Odprte kuhne uživali v soboto, 26. oktobra 2024, ki bo postregla s številnimi ponudniki domače in tuje kulinarike. Razvajali nas bodo: Argentino Steakhouse, Atelier Karim, Bon Bon čokoladni atelje, Dnevni bar Pr’Mrtinet, Dvor Jezeršek, Gostilna in pivnica Stari pisker, LOU Bistro, Moji štruklji, Pie Shop, Pišek bar, Punkt Kotlje, Restavracija Kitajski vrt, Roza slon, SMASH Ljubljana, Stories by Lea, Super hrust, Toro, Twister Ice Cream Rolls in Vrt Lili Novy Bistro.

Odprta kuhna postaja tradicionalna stalnica Slovenj Gradca, saj bo na Trgu svobode in Glavnem trgu med 11. in 21. uro cvrčalo, klokotalo in dišalo, zato vabljeni, da se pridružite pestremu raziskovanju domačih in tujih kulinaričnih dobrot.

Zato v soboto privoščite svojim loncem, kuhalnicam in štedilniku prost dan in si privoščite nekaj okusnega za pod zob v mestnem jedru v Slovenj Gradcu.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Odprta kuhna se v soboto, 26. oktobra 2024, znova vrača v Slovenj Gradec.