Search
Close this search box.

Žan Žolger: Izjemen odziv obiskovalcev ob odprtju nove cvetličarne Flora

V Mercator centru se nahaja cvetličarna Flora, ki ponuja strankam veliko več, kot le izdelavo šopkov ali aranžiranje.

Cvetličarna Flora, ki je odprla svoja vrata 5. oktobra 2024 v Mercator centru Slovenj Gradec, katere ponosni lastnik je Žan Žolger, je odlična izbira za vse, ki iščete unikatnost, drznost, nekaj novega s pridihom starega.

Žan, ki je dolgo gojil željo po odprtju cvetličarne, je ob tem vznemirljivem trenutku delil svoje občutke:

“Ko je bila ura nekaj pred 10. uro, sem začel dvomiti o številu obiskovalcev, saj jih še ni bilo veliko. Zato sem se odločil nekoliko počakati z odpiranjem vrat naše nove cvetličarne. Kmalu po 10. uri, ko sem končno odprl vrata, me je dobesedno presenetil naval obiskovalcev. Takšnega odziva res nisem pričakoval! Cvetličarna se je v hipu napolnila do zadnjega kotička, kar je bilo čudovito,” je opisal prve trenutke odprtja.

Zaradi velike gneče so uradni pozdrav in prerez traku opravili kar znotraj cvetličarne. Obiskovalci so bili navdušeni nad pestro ponudbo in programom, mnogi pa so večkrat pohvalili, kako je prostor lepo urejen, svetel in kako “diha” s prijetnim vzdušjem.

O sami cvetličarni je Žan povedal:V cvetličarni bodo potrebne nekatere spremembe, saj nismo več v obliki zadruge, kot je bila Kalia, za kar se strankam že vnaprej opravičujem. Poseben poudarek namenjamo rezanemu cvetju, lončnicam, darilnemu programu, aranžiranju ter organizaciji porok in drugih dogodkov. Ponujamo tudi pripravo vseh potrebnih tiskovin za različne priložnosti.

Ponudbo bodo sproti dopolnjevali, pri čemer bodo upoštevali tudi sezonske trende. Njihova ponudba med drugim obsega tudi  aranžiranje in dekoriranje, poročno in žalno floristiko pa tudi organizacijo in koordinacijo porok ter dogodkov po vsej Sloveniji. Njihova ponudba bo vključevala tudi dostavo šopkov po celotni Sloveniji, pa tudi personalizirane izdelke ter tiskovine za vse priložnosti (vabila, table …)

Če iščete čudovite in unikatne šopke za vse priložnosti, ste na pravem mestu. Žanova strast do cvetja se kaže v vsakem šopku, katerega ustvari. Poleg tega, da se trudi biti izvrsten v izdelavi šopkov, je tudi zelo predan svojemu delu. Prav tako so vsi njegovi šopki izdelani s srcem, sodobni s pridihom tradicionalnosti.

»Vedno se potrudim in poskušam preseči pričakovanja svojih strank in jim tako ponuditi cvetlične kreacije, ki so popolnoma prilagojene njihovim željam in potrebam,« je o svojem poslanstvu povedal Žan.  

Ob odprtju cvetličarne Flora se vsem strankam zahvaljujem za podporo in se veseli vseh prihodnjih priložnosti za sodelovanje.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V Mercator centru se nahaja cvetličarna Flora, ki ponuja strankam veliko več, kot le izdelavo šopkov ali aranžiranje.