Search
Close this search box.

Pandemenca nas bo nasmejala v Večnamenski dvorani Kotlje

Boris Kobal in Boris Devetak bosta poskrbela za dozo smeha in satire v četrtek, 24. oktobra 2024.
Fotografija je simbolična

Boris Kobal in Boris Devetak, zabavni dvojec, ki ga po satiri in komičnih dogodivščinah poznamo iz časov priljubljene oddaje TV Poper, predstavljata svojo avtorsko komično predstavo, ki bo poskrbela za smeh za vse generacije.

Humoristična gledališka predstava prekaljenih mojstrov smeha nosi pomenljiv naslov ”Pandemenca”, saj sta tako Kobalu kot Devetaku v zadnjih časih nagajali obe – pandemija in demenca. In tako sta prišla do skovanke ”pandemenca”.

Med sprehodom po preteklosti, sedanjosti in prihodnosti se bomo srečali z novimi in starimi liki ter čisto novimi skeči.

V komediji se sredi nebes srečata dva junaka – Ferdo in Pinko, mojster Silvano Pipan na nam razloži, katere izdelke izvaža na Mars njegovo družinsko podjetje, Boris Kobal pa, zaradi znanih preteklih težav, znova pristane pri odvetniku… Beseda bo tekla tudi o vojni v Ukrajini, župnik Senica bo nagovoril svoje ”faraone”, dogajalo pa se bo še marsikaj. Zelo zanimiva bo tudi precej vroča tema – o čem debatirajo moški pri šanku!

Vstopnice za predstavo kot tudi za vse abonmaje Kulturnega centra Ravne boste našli TUKAJ.

Ne zamudite komične predstave za stare in mlade, ki bo zbrane navdušila v četrtek, 24. oktobra 2024, ob 19. uri, v Večnamenski dvorani v Kotljah. Za smeh bo poskrbljeno, vi le manjkati ne smete.

Vir: KC Ravne

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Boris Kobal in Boris Devetak bosta poskrbela za dozo smeha in satire v četrtek, 24. oktobra 2024.