Search
Close this search box.

Danes dobrodelna akcija v Črni na Koroškem: 10-letna Mia pomaga Lanu s prodajo zapestnic

Danes lahko dobrodelno pomagate borcu Lanu, za katerega bodo Mia in prijateljice zbirale prostovoljne prispevke z prodajo zapestnic.

Danes, 20. oktobra 2024, bo v Črni na Koroškem potekala posebna dobrodelna akcija, katere pobudnica je komaj 10-letna Mia. Mlada deklica se je odločila, da želi pomagati Lanu, ki potrebuje finančna sredstva za svoje zdravljenje. Njegovi družini zdravljenje predstavlja dodatno breme, ob že tako hudi preizkušnji, zato Mia želi prispevati vsaj majhen delež k pomoči.

Skupaj s svojimi prijateljicami je Mia izdelala zapestnice, ki jih bodo danes od 10. ure dalje prodajale na stojnici na avtobusni postaji v Črni na Koroškem. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena Lanovemu zdravljenju in bivanju v tujini. Ker smo Korošci vedno znali stopiti skupaj, dokažimo to še zdaj.

Mia poudarja, da vedno rada pomaga sočloveku v stiski, in s pomočjo staršev ter dobrih ljudi, ki so jo pri tem podprli, upa, da bo akcija uspešna. “Vsak euro šteje,” pravi Mia, ki skupaj s prijateljicami ne bo ostala samo v Črni, ampak bodo v prihodnjih dneh s svojimi zapestnicami obiskale tudi druge kraje po Koroškem.

Vabljeni, da podprete njihovo dobrodelnost za borca Lana. Hvala vsem, ki boste pomagali zbrati Mii čim več sredstev.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Danes lahko dobrodelno pomagate borcu Lanu, za katerega bodo Mia in prijateljice zbirale prostovoljne prispevke z prodajo zapestnic.