Search
Close this search box.

Narodni dom Mežica razpisuje otroški abonma 2024/2025

V abonma je vključenih pet predstav profesionalnih slovenskih gledališč. Predstave se bodo začele v mesecu oktobru 2024 in bodo trajale do februarja 2025.

Hram kulture – Narodni dom Mežica prinaša pester program za naše najmlajše tudi v novi sezoni. Pričetek vpisa za nove abonente je od objave v medijih in še do prve predstave oz. do zasedbe mest. Prodaja abonmajev je na voljo v prostorih Komunale Mežica, Trg svobode 1 (Občina Mežica) ali preko elektronske pošte info@narodnidomežica.si.

PROGRAM ABONMAJA

PRINCESA NA ZRNU GRAHA – Lutkovno gledališče Maribor – 24. 10. 2024

EKO FACE – Mojčin lepi svet in plesna šola Spin – 14. 11. 2024

PO SLOVENIJI S POPOTNIKOM JAKOM – Zavod Enostavno prijatelji – 22. 1. 2025

JURI MURI V AFRIKI PLEŠE – Plesni teater Ljubljana  – 6. 2. 2025

NA DVORIŠČU – Slovensko stalno gledališče Trst in DreamArt – 20. 2. 2025

Cena znaša 40€ v enem obroku (3. in vsak nadaljnji član iste družine 20€). Cena predstave za izven je 10€. Svetujejo, da abonentsko izkaznico kupite starši tudi zase (otroka ne morete spremljati pri ogledu predstave brez abonentske izkaznice ali vstopnice). Gledališka izkušnja bo tako zanimivejša, saj se boste s svojimi otroki lahko pogovorili o vsebini in sporočilu predstave.

Seveda pa abonma prinaša tudi ugodnosti: nižjo ceno vstopnic, stalni sedež, obveščanje o predstavah in prejemanje programa prireditev.

Vse informacije in prijavnico najdete TUKAJ.

Vabljeni in se vidimo!

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
V abonma je vključenih pet predstav profesionalnih slovenskih gledališč. Predstave se bodo začele v mesecu oktobru 2024 in bodo trajale do februarja 2025.