Search
Close this search box.

Mali Lan iz Črne na Koroškem potrebuje pomoč

Pomagajmo Lanu, njegovim staršem in jim dajmo občutek, da v tej težki preizkušnji niso sami.

Novica, da je otrok zbolel za hudo boleznijo, je za starša nekaj najhujšega. Ko otrok zboli, je življenje tako otroka kot vseh družinskih članov postavljeno v novo realnost, polno edinstvenih preizkušenj.

Težko je sprejeti, če ti zboli otrok za hudo boleznijo, starši se soočajo s težkim zdravljenjem, ki zahteva ogromno moči, v veliki meri pa je to tudi finančno breme. Ena izmed težkih preizkušenj čaka tudi Lana iz Črne na Koroškem, kateremu pa lahko pomagate tudi vi, drage bralke in bralci. Njegovo zdravljenje je veliko finančno breme za starše, ki se že tako soočajo s sinovo boleznijo, potrebno pa je zagotoviti tudi finančni del, kar jim predstavlja še dodatno stisko.

Zelo lepo je zapisala županja Občine Črne na Koroškem, Romana Lesjak:Za pomoč Lanu ni potrebnih velikih besed, potrebna so dejanja. Po težki operaciji ga čaka dolgotrajno zdravljenje najprej v Italiji, potem doma, kar je povezano z velikimi stroški. Mi lahko pomagamo s finančno pomočjo, kjer ni pomembna višina, ki jo boste darovali, pač pa dober namen in s toplo, srčno, tolažilno besedo, ki jo družina v tem času najbolj potrebuje.”

Vsi, ki bi želeli finančno prispevati za Lanovo zdravljenje, lahko darujete sredstva preko Občinske organizacije Rdečega križa Črna na Koroškem.

Denar lahko nakažete na: Občinska organizacija Rdečega križa Črna na Koroškem, TR: SI56 0247 0025 3893 938, SKLIC: 00 3000 za Lana. KODA NAMENA: CHAR.

Korošci in Korošice smo že večkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj in pomagati. Dokažimo še enkrat, da lahko z združenimi močmi pomagamo Lanu in njegovi družini v tej težki preizkušnji.

Velik si, kolikor imaš veliko srce. Naj Koroška srca tokrat bijejo za Lana.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Pomagajmo Lanu, njegovim staršem in jim dajmo občutek, da v tej težki preizkušnji niso sami.