Search
Close this search box.

Motoi Kanamori Trio prihaja na Koroško v okviru abonmaja Jazz Ravne

V sredo, 16. oktobra 2024, bo na Ravnah na Koroškem navdušil nov koncert abonmaja Jazz Ravne.

Abonma Jazz Ravne nas že več let zapored razvaja z izvrstnimi jazzovskimi koncerti, saj v goste vedno povabijo glasbenike, ki vsak na svoj način navdušijo občinstvo. Prvega koncerta novega abonmajskega leta Jazza na Ravnah se bomo razveselili že to sredo, 16. oktobra 2024, ob 20. uri, ko v KMKC Kompleks na Ravnah na Koroškem prihaja zasedba Motoi Kanamori Trio.

Zasedba: Motoi Kanamori (JPN) – kontrabas; Jaka Kopač – saksofon; Lenart Krečič – saksofon; Hiroyuki Takubo – klavir; Akyra Yamada – bobni

Motoi Kanamori Trio je glasbeni projekt, ki na inovativen način združuje izjemno avtorsko glasbo japonskega kontrabasista Kanamorija s talentoma slovenskih saksofonistov Jake Kopača in Lenarta Krečiča. Motoi Kanamori je med najbolj iskanimi japonskimi basisti, ki sodeluje z glasbeniki, kot so Eric Alexander, Vincent Herring in mnogi drugi. Trojica glasbenikov skupaj ustvarja edinstven zvok, ki združuje japonske in evropske glasbene vplive ter ponuja svež, dinamičen in drugačen pristop k jazzu.

Ne zamudite še enega krasnega jazzovskega večera, prvega v letošnji, že 18. izdaji abonmaja Jazz Ravne, in si še pravočasno zagotovite svojo vstopnico TUKAJ.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
V sredo, 16. oktobra 2024, bo na Ravnah na Koroškem navdušil nov koncert abonmaja Jazz Ravne.