Search
Close this search box.

FOTO: Atleti AK Slovenj Gradec ob zaključku sezone pokazali odličen nastop

Na Ravnah na Koroškem je potekal Atletski pokal v krosu, kjer je Atletski klub Slovenj Gradec spet pokazal vrhunsko pripravljenost.

Zlato medaljo sta si pritekla Ema Pika Raj v kategoriji mlajših mladink (2000m) ter Aleksej Klemenčič v kategoriji članov (5000m). Zala Sekavčnik je bila med članicami druga (3000m), Uma Grešovnik pa tretja med pionirkami U16 (1500m).

Ekipno 1. mesto so osvojili v kategoriji mlajših mladink, ekipno 2.mesto pa med mlajšimi članicami in med člani.

Vse-ekipno so med ženskami osvojili 2. mesto, med moškimi pa tretje mesto.

Prireditev je štela tudi za Kros občinskih reprezentanc, na katerem so medalje osvojili: Žan Blažun srebrno in Žan Kancijan bronasto med mlajšimi mladici v teku na 2000m, Ema Pika Raj zlato med mlajšimi mladinkami (2000m), Zala Sekavčnik srebrno med članicami (3000m), Aleksej Klemenčič srebrno med člani (5000m), Uma Grešovnik srebrno med pionirkami U16 (1500m) in Vidjan Lenart zlato med pionirji U16 (1500m).

Za Atletski klub Slovenj Gradec so tako na Atletskem pokalu v krosu kot na Krosu občinskih reprezentanc nastopili tudi: Pritržnik Lora, Pantner Ema Ajda Tertinek, Bine Ajtnik in Anže Vajs v kategoriji pionirk in pionirjev U12 (500m), Neža Lenart, Lili Ivana Raj, Maša Trost in Anika Senica v kategoriji pionirk U16 (1500m), Eva Paradiž med mlajšimi mladinkami (2000m), Jernej Mežnarc in Lan Krištofelc pa med mlajšimi mladinci (2000m).

Tako je Atletski klub Slovenj Gradec, ki sicer deluje že od leta 2007 in trenutno šteje že preko 200 članov, spet zelo uspešno sklenil sezono in pokazal, da lahko od njih v naslednji sezoni pričakujemo še večje uspehe.

Vir: Atletski klub Slovenj Gradec

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Na Ravnah na Koroškem je potekal Atletski pokal v krosu, kjer je Atletski klub Slovenj Gradec spet pokazal vrhunsko pripravljenost.