Search
Close this search box.

Prihaja nov Kuf’r – poln Kuf’r dobrot za lačne in žejne

V sredo, 16. oktobra 2024, svoja vrata odpira prenovljen Kuf'r, ki bo s novo ponudbo navdušil čisto vse lačne in žejne.

Imate poln kuf’r kuhanja in razmišljanja o tem, kaj boste jutri jedli? Za zajtrk vedno jeste iste kosmiče? Se je na obisk najavila tašča, vi pa nimate časa za pripravo nedeljskega kosila? Brez skrbi, že kmalu boste lahko pozabili na vse te tegobe in se odpravili v Kuf’r, kjer bodo poskrbeli za vas in vaše lačne želodčke.

V Kuf’ru že več let razvajajo svoje goste z dobrotami in gostoljubnostjo, zdaj pa so se odločili, da za vas posodobijo tako prostore kot tudi ponudbo. Že to sredo, 16. oktobra 2024, vas čaka prava poslastica, saj prihaja čisto nov Kuf’r – z novim, čudovitim kuf’rom, polnim okusov.

Kuf’r ne bo več samo zelo dobra picerija, ki ste jo vsi vzljubili, ampak bo po novem gostilna, v kateri bodo poleg odličnih pic ponujali tudi preproste in okusne, predvsem pa sveže pripravljene jedi iz sestavin lokalnega izvora.

PRENOVLJEN IN POSODOBLJEN KUF’R VAS VABI, DA SE JIM PRIDRUŽITE V SREDO, 16. OKTOBRA 2024, KO ZNOVA ODPIRAJO SVOJA VRATA

S prenovljenimi prostori in osveženo ponudbo na jedilniku bodo prepričali čisto vse goste, saj bodo s svojim novim, še bolj svežim pristopom navdušili tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Pestra ponudba jedi in čudovit ambient bosta z roko v roki poskrbela za zadovoljstvo na vseh ravneh.

Poleg svojih največjih uspešnic, vsem dobro znanih pic in burgerjev bodo v ponudbo dodali domače testenine, njoke, pester nabor glavnih jedi in sladic. Med glavne novosti spadajo predvsem suho zorjeni steaki, starani 60 dni iz lokalnega okolja. Kmetija Paradiž bo skrbela za to, da bodo steaki zares vrhunske kvalitete in predvsem lokalnega izvora. Seveda pa ne bodo pozabili niti na ljubitelje morske hrane, saj se bo na meniju znašla marsikatera morsko obarvana jed.

In ker bo nov, še boljši Kuf’r zares vsestranski, so v novo ponudbo vključili tudi zajtrke, brunche ter dnevna kosila, tako da bo za lačne želodčke poskrbljeno zares preko celega dne. Ob vikendih bodo goste zagotovo prepričala dnevna kosila z naborom domačih jedi in s porcijami, kot se za vikend spodobi.

KUF’R – POLN KUF’R DOBROT, ZA LAČNE IN ŽEJNE

Ob posebnih priložnostih bodo v Kuf’ru kot doslej z veseljem poskrbeli za vas in vam ob praznovanjih, druženjih ali zaključkih ponudili posebej pripravljene plošče za večje skupine, primerne za deljenje in uživanje v dobri družbi.  

Prav tako bo poskrbljeno za vse šolarje, saj bodo imeli dijaki in študentje možnost koriščenja študentskih bonov, hitrega naročanja in seveda nabor prav posebej za njih prilagojenih prigrizkov po dostopnih cenah.

Ker želijo svoje goste ob tej priložnosti še posebej razvajati, za vas pripravljajo čudovito nagradno igro na naši Facebook strani, v kateri lahko osvojite bon za pojedino v vrednosti 150€, s katero se boste razvajali vi in vaša družba.

Že kmalu se boste lahko sami prepričali o novi, osveženi kulinarični ponudbi v Kuf’ru, saj že to sredo, 16. oktobra, odpirajo vrata v svoje prenovljene prostore.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
V sredo, 16. oktobra 2024, svoja vrata odpira prenovljen Kuf'r, ki bo s novo ponudbo navdušil čisto vse lačne in žejne.