Search
Close this search box.

Različni profili m/ž – Harvey Norman Trading d.o.o.

Harvey Norman nudi več kot le zaposlitev – ponujamo priložnosti za karierni napredek, redno usposabljanje in konkurenčno plačilo. Smo podjetje, ki ceni svoje zaposlene in jih spodbuja k uspehu. Pri nas boste del globalne zgodbe o uspehu!

Opis podjetja:
Harvey Norman je globalno podjetje z več kot 300 trgovinami v 8 državah in že več kot 20-letno tradicijo v Sloveniji. Smo vodilni ponudnik vrhunskega pohištva, tehnologije in gospodinjskih aparatov. Pri nas ne gre le za izdelke, ampak za ustvarjanje navdihujočih domov – hkrati pa gradimo tudi uspešne kariere naših zaposlenih.

Glavne dejavnosti podjetja:
Harvey Norman ponuja edinstveno nakupovalno izkušnjo z bogato izbiro pohištva, najnovejše tehnologije in aparatov, ki izboljšujejo vsakdan. Ponosni smo na kakovost naših izdelkov in storitev, saj stremimo k temu, da našim strankam ponudimo najboljše.

Organizacijska struktura in klima:
V Harvey Norman Slovenija delujemo kot ekipa več kot 420 zaposlenih, kjer vsak šteje. Prisegamo na sodelovanje, osebni razvoj in prijetno delovno okolje, kjer so medsebojno spoštovanje, timski duh in pozitivno vzdušje na prvem mestu. Vaš glas je pri nas vedno slišan.

Naša vizija in cilji:
Naš cilj je jasen – ostati vodilni v maloprodaji pohištva in tehnologije ter še naprej širiti našo prisotnost po svetu. Gradimo zaupanje, inoviramo in se osredotočamo na rast – tako za podjetje, kot za vse naše zaposlene.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti:
Pridružite se naši dinamični ekipi! Trenutno iščemo motivirane posameznike za različna delovna mesta, najbolj pa v prodaji in skladišču. Če ste zagnani, radi delate z ljudmi in iščete nove karierne priložnosti, je to pravi korak za vas!

Prijave na prosta delovna mesta preko portala MojeDelo

V SODELOVANJU Z

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

Maser (M/Ž) – UNITUR d.o.o.

Za občasno in začasno delo vabimo k sodelovanju tudi študente, dijake in upokojence. Omogočamo različne oblike sodelovanja (zaposlitev za določen čas, zaposlitev s krajšim delovnim

Read More »