Search
Close this search box.

Na Ravnah se bomo naučili bolje obvladovati stresne situacije

Ljudska univerza Ravne na Koroškem vas v torek, 15. oktobra 2024, vabi na brezplačno delavnico obvladovanja stresa z naslovom ''Vse bo v redu''.
Fotografija je simbolična

Pri današnjem tempu življenja se stres pogosto pojavlja kot vsakodnevni spremljevalec. Ne glede na to, ali gre za službene obveznosti, osebne izzive ali nepričakovane spremembe, lahko stres močno vpliva na naše zdravje, počutje in medosebne odnose. Prav zato je ključno, da se naučimo prepoznavati stresne situacije in jih obvladovati tako, da bomo ostali mirni, osredotočeni in učinkoviti.

Zato vas Ljudska univerza Ravne na Koroškem vabi na koristno brezplačno delavnico z naslovom ”Vse bo v redu”, na kateri boste skupaj poiskali odgovore na vprašanja, kot so:

  • Zakaj nam nekateri vsakodnevni dogodki povzročijo toliko stresa?
  • Kakšno vlogo imajo pri tem naše misli?
  • Zakaj se težko otresemo negativnih misli?
  • Kako to vpliva na naše počutje?

Skupaj boste spoznali tudi praktične vaje in naloge, ki so lahko v pomoč pri učinkovitem spoprijemanju z obremenitvami in stresom.

Brezplačno delavnico bo vodila Mojca Šipek, psihologinja, ki deluje v okviru zdravstva in se ukvarja s preventivo in promocijo duševnega zdravja. Izvaja številna predavanja, delavnice in druge aktivnosti, ki ljudi različnih starosti spodbujajo k skrbi za lastno zdravje in dobro počutje.

Delavnica bo potekala v torek, 15. oktobra 2024, med 17. in 18. uro, na Ravnah na Koroškem. Točno lokacijo delavnice bodo sporočili naknadno. Za več informacij pokličite na tel. št: 040 579 679 (Maja Marija Sadar).

Ker je število mest na brezplačni delavnici omejeno, so obvezne predhodne prijave preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Vabljeni, da se udeležite zanimivega in predvsem koristnega predavanja, s pomočjo katerega se boste lažje soočali in spoprijemali s stresnimi situacijami.

Vir: LURA

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Ljudska univerza Ravne na Koroškem vas v torek, 15. oktobra 2024, vabi na brezplačno delavnico obvladovanja stresa z naslovom ''Vse bo v redu''.