Search
Close this search box.

Ali veste, da na Koroškem obstaja svetovalno središče za izobraževanje odraslih na MOCIS-u in kaj lahko tam dobite?

Da, v svetovalnem središču za izobraževanje odraslih, ki deluje na MOCIS-u v Slovenj Gradcu lahko vsi, ki ste radovedni, vedoželjni in bi se radi naučili karkoli (!) novega dobite dodatne informacije glede svetovanja, učenja in izobraževanja.

Se želite izobraževati, pa ne veste, kateri program izbrati? Lahko izveste na MOCIS-u.

Želite nadaljevati izobraževanje? Vam ne da spati nezaključena srednješolska izobrazba? Neopravljena poklicna matura? V svetovalnem središču boste dobili vse informacije glede vpisa, financiranja in poglobljeno svetovanje kako ter na kakšen način se ponovnega učenja znova uspešno in učinkovito lotiti.

Bi se radi vpisali v jezikovni tečaj, pa ne veste, koliko jezikovnega znanja vam je od predhodnih izobraževanj še ostalo?

Ni panike, obrnite se na svetovalke, ki bodo z vami osebno ali na daljavo opravile uvodno testiranje in s pomočjo učiteljev jezika določile vaš realni, trenutni nivo znanja ter vas uvrstile v za vas primerni nivo jezikovnega tečaja. Jezikovno testiranje je del storitev našega svetovalnega središča, ki deluje v okviru javne mreže, financirane s strani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje Republike Slovenije, in je za vse BREZPLAČNO.

Še niste zaključili osnovne šole? Zdaj pa to od vas zahteva delodajalec?

Skozi individualni pristop boste osnovno šolo s pomočjo svetovalk v svetovalnem središču na MOCIS-u opravili v najkrajšem možnem času. Osnovna šola za odrasle je del javne mreže in za vse vključene BREZPLAČNA.

Se sprašujete, kam vodi vaša karierna pot? Želite zamenjati zaposlitev?

Za poglobljeno karierno svetovanje, motivacijo, pomoč pri zastavljanju ciljev in učinkovito komunikacijo z delodajalci se obrnite na MOCIS. Njihova dejavnost je za vse vključene odrasle BREZPLAČNA.

Kaj pa vsi tisti, ki se raje učite drugače, neorganizirano, individualno? Ne oklevajte, v Središču za samostojno učenje, ki deluje v okviru SSI@M, vas pričakujejo vsak dan.

Vabijo pa tudi vse koroške delodajalce, da izkoristijo možnost brezplačnega svetovanja za zaposlene in tako bolje spoznajo potenciale svojih zaposlenih. Prepoznajo njihova znanja, spretnosti in kompetence, tako še bolje načrtujejo razvoj zaposlenih ter poiščejo pravo usposabljanje zanje.

Več informacij najdete na spletni strani www.mocis.si in www.mocis.si/svetovanje/. Lahko tudi pokličete na 070 601 765 ali pa napišete elektronsko sporočilo na zaznanje@mocis.si

Tudi vi ste lahko zraven!

Naj teče učenje skozi življenje.

Svetovalno dejavnost, ki se izvaja kot javna služba, izpeljujejo javne organizacije za izobraževanje odraslih. Možnost informiranja in svetovanja imajo vsi prebivalci Slovenije, saj ju izvaja 35 organizacij po vsej Sloveniji.

Svetovalno Dejavnost v IO financira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje, strokovno in razvojno podporo pa zagotavlja Andragoški center Slovenije (https://svetovanje.acs.si/) .

Tekst: Janja Bartelj

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Da, v svetovalnem središču za izobraževanje odraslih, ki deluje na MOCIS-u v Slovenj Gradcu lahko vsi, ki ste radovedni, vedoželjni in bi se radi naučili karkoli (!) novega dobite dodatne informacije glede svetovanja, učenja in izobraževanja.