Search
Close this search box.

Konjeniški klub Cindi: vaša vrata v svet konjeništva in jahanja

V Konjeniškem klubu Cindi bodo uživali tako začetniki, kot že izkušeni jahači.

V idiličnem okolju Črneč pri Dravogradu se nahaja Konjeniški klub Cindi, ki ponuja bogato izbiro aktivnosti in storitev za vse ljubitelje konj in jahanja. Ne glede na to, ali ste popolni začetnik, ki bi želel narediti prve korake v svetu konjeništva, ali pa izkušen jahač, ki išče nove izzive, je naš klub pravi naslov za vas.

Šola jahanja in opravljanje izpitov Jahač 1 in Jahač 2

Ena od glavnih dejavnosti Konjeniškega kluba Cindi je šola jahanja, ki je namenjena tako začetnikom kot tudi nadaljevalcem. Učenje jahanja poteka v majhnih skupinah, kar omogoča kakovostno in prilagojeno izobraževanje za vsakega jahača.

Začetniki najprej spoznajo osnove jahanja in navežejo prvi stik s konji. Pridobivanje zaupanja v delo s konjem je ključnega pomena, zato veliko pozornosti namenjajo vzpostavljanju dobrega odnosa med konjem in jahačem. Po spoznavanju osnov se udeleženci podajo na pot osvajanja novih veščin in znanj, vključno z nadzorom konja in tehnikami jahanja.

Za bolj izkušene jahače klub ponuja naprednejše ure, kjer lahko nadgradijo svoje znanje, izboljšajo tehniko in se pripravijo na višje izzive, kot je preskakovanje ovir. Jahanje poteka tako med tednom (v popoldanskih urah) kot tudi ob vikendih, kar omogoča prilagodljiv urnik glede na vaše obveznosti.

Omogočajo tudi opravljanje izpitov Jahač 1 in Jahač 2, ki sta uradno priznana naziva v konjeništvu. Opravljanje izpitov je pomemben korak za vsakega jahača, saj izkazuje doseženo raven znanja in sposobnosti. Z izpiti pridobite tudi teoretično znanje o konjeništvu, kar vam omogoča, da se še bolj poglobite v svet jahanja.

Treningi v preskakovanju ovir

Za vse tiste, ki vas konjeništvo zanima na bolj tekmovalni ravni, ponujajo treninge v preskakovanju ovir. Gre za eno izmed najbolj priljubljenih disciplin v konjeništvu, ki zahteva tako fizično kondicijo kot psihično zbranost jahača in konja. V klubu se trudijo, da vsak posameznik doseže svoj maksimum, zato treningi potekajo pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, ki skrbijo za tehnično pravilno in varno učenje ter hkrati spodbujajo športni napredek.

Poletni tabori in praznovanja otroških rojstnih dni

V Konjeniškem klubu Cindi pa ne poskrbijo zgolj za treniranje, temveč tudi za sprostitev in zabavo. Vsako poletje organizirajo poletne tabore za otroke, kjer se mladi jahači v prijetnem in varnem okolju učijo jahanja, skrbijo za konje in se družijo z vrstniki. Poletni tabori so izjemna priložnost za otroke, da preživijo aktivne počitnice na prostem, obenem pa razvijajo ljubezen do živali in narave.

Za najmlajše organizirajo tudi praznovanja otroških rojstnih dni. Če želite svojemu otroku podariti nepozabno doživetje, mu omogočite, da svoj poseben dan preživi v družbi konj. Praznovanje vključuje jahanje, zabavne igre, animacijo ter skrb za prijeten in varen potek dogodka.

Penzion za lastniške konje

Poleg izobraževalnih in zabavnih programov, Konjeniški klub Cindi nudi tudi penzion za konje. Lastnikom, ki iščejo zanesljivo oskrbo za svoje konje, omogočajo varno in udobno bivanje njihovih ljubljenčkov. Njihovi prostorni hlevi in pašniki omogočajo konjem veliko prostora za gibanje, hkrati pa zagotavljajo strokovno oskrbo in prehrano. Penzion omogoča tudi, da se vaši konji redno vključujejo v treninge in ostale dejavnosti, če to želite.

Prilagodljivost ponudbe in ugodne možnosti nakupa

V Konjeniškem klubu Cindi verjamejo, da mora biti konjeništvo dostopno vsakomur, zato ponujajo različne cenovne možnosti. Lahko izbirate med posameznimi individualnimi urami, mesečnimi paketi ali pa se odločite za bolj poglobljene tečajne pakete. Na ta način se lahko vsak odloči za takšno obliko učenja, ki mu najbolj ustreza.

Če želite obdariti prijatelja ali družinskega člana z nepozabno izkušnjo, lahko pri njih kupite darilne bone – odlično darilo za ljubitelje konj ali tiste, ki si želijo vstopiti v ta čudovit svet.

Konjeniški klub Cindi je več kot le jahalni klub – je skupnost, kjer lahko vsak ljubitelj konjev najde svoj prostor. Ne glede na to, ali iščete sprostitev ob konjih, nove športne izzive ali pa želite svojim otrokom omogočiti nepozabne izkušnje, vam v klubu nudijo vse potrebno za prijetno in poučno preživljanje prostega časa.

Vabljeni, da jih kontaktirate in se pridružite ekipi Konjeniškega kluba Cindi. Vse ostale informacije in podatke boste našli na njihovih Facebook in Instragram profilih.

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

V Konjeniškem klubu Cindi bodo uživali tako začetniki, kot že izkušeni jahači.