Search
Close this search box.

11. Rad’mam TEK uspel navkljub muhastemu vremenu

Kljub muhastim vremenskim razmeram je bil letošnji rekreativni dogodek Rad'mam TEK uspešno izveden.

Na enajstem teku se je zbralo več kot 100 tekačev, ki so se podali na razdalje 5 in 10 kilometrov ter z vztrajnostjo premagovali proge po ulicah Radelj ob Dravi. Slabo vreme in dež jih nista odvrnila, s svojo zagnanostjo in odločnostjo pa so pokazali pravi športni duh.

Zaradi deževnih razmer so organizatorji odpovedali otroške teke. Varnost najmlajših je zanje na prvem mestu, so zapisali v sporočilu za javnost. “Otrokom in njihovim staršem se zahvaljujemo za razumevanje ter upamo, da se nam bodo pridružili naslednje leto, ko bodo pogoji prijaznejši,” so dodali.

Dogodek, ki sta ga organizirala Atletski klub Radlje in Javni zavod ŠKTM Radlje ob Dravi, je kljub dežju ohranil pozitivno vzdušje. Tekači so se po zaključku tekov zbrali na Hmeljarskem likofu, kjer so nadaljevali z druženjem in se ob priložnosti sprostili ter podelili svoje vtise o teku.

“Zahvaljujemo se vsem tekačem za sodelovanje in vsem podpornikom dogodka za pomoč pri izvedbi. Z navdušenjem že načrtujemo naslednji Rad’mam TEK in verjamemo, da se nam bo prihodnje leto pridružilo še več tekačev, ki bodo skupaj z nami ustvarili prijetno izkušnjo in vzdušje polno športnega navdiha.”

Vir: Organizacijska ekipa Rad’mam TEK

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Kljub muhastim vremenskim razmeram je bil letošnji rekreativni dogodek Rad'mam TEK uspešno izveden.