Search
Close this search box.

Različni profili m/ž – Ministrstvo za naravne vire in prostor

Od novih sodelavcev pričakujemo odgovornost in zanesljivost pri opravljanju nalog, ter sposobnost učinkovitega timskega dela. Pomembna je tudi prilagodljivost v dinamičnem delovnem okolju ter proaktivnost pri iskanju rešitev in izzivov. Cenimo profesionalen pristop k delu, spoštovanje dogovorjenih rokov in pozitiven odnos do sodelavcev ter strank.

Opis podjetja
Ministrstvo za naravne vire in prostor upravlja z naravo, vodo in prostorom.

Glavne dejavnosti podjetja
Spodbujanje in usklajevanje prizadevanj za trajnostni razvoj, ki ob zagotavljanju družbene blaginje temelji na smotrni in varčni rabi naravnih virov. Na ministrstvu stremimo h krepitvi ozaveščenosti prebivalk in prebivalcev Republike Slovenije o skupni odgovornosti za ohranjanje naravnih virov in upravljanja s prostorom.

Organizacijska struktura in klima
Ministrstvo za naravne vire in prostor skupaj z organi v sestavi (Geodetska uprava Republike Slovenije, Uprava Republike Slovenije za jedrsko varnost, Inšpektorat Republike Slovenije za naravne vire in prostor, Direkcija Republike Slovenije za vode) zaposluje čez 1000 javnih uslužbencev.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti:
Zainteresirane kandidate pozivamo, da spremljajo objavljene razpise za prosta delovna mesta na Ministrstvu za naravne vire in prostor preko portala GOV.SI – Delovna mesta | GOV.SI (https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/) , ter da pošiljajo vloge za zaposlitev v skladu z navodili v objavljenih razpisih.

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST

HR asistent – Henkel Maribor d.o.o.

Iščemo sodelavca, ki: je proaktiven, dosleden, natančen in odgovoren, ima odlične organizacijske in komunikacijske veščine.. Henkel Maribor v okviru skupine Henkel Group ena najpomembnejših proizvodnih

Read More »