Search
Close this search box.

FOTO: 16. obletnica Koroškega doma starostnikov Slovenj Gradec: Praznovanje s toplino in hvaležnostjo

Koroški dom starostnikov Slovenj Gradec je letos praznoval 16. letnico svojega delovanja. Ob enem so praznovali tudi 100. rojstni dan ene od stanovalk doma.

Koroški dom starostnikov – PE Slovenj Gradec je včeraj, 27. septembra 2024, praznoval 16. obletnico svojega delovanja. V prijetnem vzdušju, polnem topline in medsebojnega spoštovanja, so se zbrali stanovalci, zaposleni in številni gostje.

Posebej so se zahvalili gostom, med katerimi so bili župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler, sekretar Skupnosti socialnih zavodov Denis Sahernik in glasbenik Adi Smolar, ki je s svojim nastopom poskrbel za odlično vzdušje.

Med drugimi so se praznovanja udeležili tudi direktorica KDS Črneče, gospa Katja Pavlinič Šoba, ki je vse zbrane tudi pozdravila ter podžupan MO Slovenj Gradec, dr. Peter Pungartnik. V kulturnem programu so sodelovali Pevski zbor stanovalcev pod vodstvom Tatjane Lušnic ter Hišni band 6M. Program pa je povezovala Barbara Polutnik Brusnik.

Med praznovanjem so posebno pozornost namenili tudi 100. rojstnemu dnevu ene od stanovalk doma, ki je s svojo življenjsko zgodbo in energijo navdihnila zbrane.

Koroški dom starostnikov je leta 2008 sprejel prvega stanovalca, leto kasneje pa že zapolnil vse kapacitete. Kljub izzivom, kot sta pomanjkanje prostora in kadra, dom še naprej deluje kot velika, povezana skupnost. Ena od stanovalk je dejala: “Ko sem prišla sem, sem začela živeti.”

Zahvala gre vsem stanovalcem, zaposlenim in prostovoljcem, ki s srčnostjo gradijo prijetno skupnost.

Iskrene čestitke ob praznovanju obletnice doma in rojstnega dne.

Fotogalerija

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments

Dogodki

Koroški dom starostnikov Slovenj Gradec je letos praznoval 16. letnico svojega delovanja. Ob enem so praznovali tudi 100. rojstni dan ene od stanovalk doma.