Search
Close this search box.

Različni profili m/ž – Ljubljanske mlekarne d.o.o.

Želimo si sodelavcev, ki pri vsakodnevnem delu delujejo v skladu z vrednotami: ambiciozno, zavzeto in na preprost način, ki so tudi vrednote Ljubljanskih mlekarn in skupine Lactalis.

Opis podjetja:
Ljubljanske mlekarne so vodilna mlekarna v Sloveniji. Kot član skupine Lactalis so dolgoročno zavezane h kakovosti in varnosti izdelkov in procesov, varnosti in zdravju pri delu ter varovanju okolja. S premišljeno zasnovanimi in uspešnimi blagovnimi znamkami sledijo trendom na trgu in jih tudi sami ustvarjajo. Njihovi zaposleni pridobivajo bogate izkušnje v spodbudnem učnem okolju, so opolnomočeni, motivirani in zavzeti. Od leta 2021 so imetnik certifikata Družbeno odgovoren delodajalec.

Glavne dejavnosti podjetja:
Mlekarska industrija, Predelovalna dejavnost

Organizacijska struktura in klima:
Ljubljanske mlekarne so del skupine Lactalis. So stabilno in prepoznano razvojno podjetje, ki med svojimi sodelavci uživa zaupanje in pripadnost. To izvira predvsem iz odnosov med sodelavci in odnosa podjetja do sodelavcev. Zagotavljajo stabilnost in varnost zaposlitve in hkrati omogočajo razvoj, inovativnost in uresničevanje ciljev sodelavcev.

Obljuba delodajalca:
Vse sodelavce v Ljubljanskih mlekarnah in skupine Lactalis druži močna zavezanost njihovim izdelkom in blagovnim znamkam, ne glede na to, v katerem delu sveta so. Vsem jim je skupna strast. Ta vsakega od njih žene na osebni karierni poti, po drugi strani pa sta v središču njihovega delovanja skupnost in sodelovanje. Sodelavci vsakodnevne naloge opravljajo v ekipi, kar kroji kakovostno, strokovno in hkrati sproščeno delovno okolje.

Namen delovanja skupine Lactalis:
Ljubljanske mlekarne so del skupine Lactalis, ki ima kot vodilno svetovno podjetje pomembno odgovornost: hranimo prihodnost. Hranijo odgovorno prihodnost z zavezo, da bodo v sodelovanju z lokalnimi skupnostmi zagotavljali najboljše mlečne izdelke in s tem podpirali rast vsakega posameznika.

Zaposlovanje
Delovna mesta, ki jih pogosto iščemo pri nas:
– Komisionar
– Skladiščnik v zamrzovalnici
– Delavec
– Skrbnik higiene v skladišču
– Upravljalec v tehnološkem procesu /Operater v proizvodnji
– Asistent v industriji
– Serviser/vzdrževalec
– Strokovni sodelavec v izvozu in uvozu
– Vodja ključnih kupcev
– Marketing manager
– Skrbnik sistema v skladišču
– Analitik v analiznem laboratoriju

V SODELOVANJU Z

Dogodki

VEČ PROSTIH DELOVNIH MEST